Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labinos

Dlaczego dzisiejszym dziewczynom zawsze malo ?

Polecane posty

Gość labinos

ciagle czytam ze za maly za cienki, a z doswiadczenia wiem ze niektore maja szerokie tylko o tym nie wiedza na to wychodzi.

Gość labinos
odbyt nie jest przystosowany do seksu, wiec kto wie ?

Gość labinos
ciekawe co bys powiedziala jakby ci wsadzil w gardlo tak jak w piczke i tak samo ujezdzal mocno i do konca.

Gość normalne pytanie mam
pewnie nic by nie powiedziała. bo mając penisa w ustach raczej ciężko się mówi🖐️ tak przynajmniej mi się wydaje

Byłabym bardzo mokra, bardzo podniecona i bardzo szczęśliwa :D Już niedługo-przyjeżdża w okolicy świąt :D

kobieta która nie rodziła i nie bzykała się z jakimś mutantem z Konga o członku wielkości pięści to choćby miała 100 partnerów albo miałą przez rok seks 3 razy dziennie to nie będzie za luźna. o ile pracuje mięśniami kegla:P dlatego panie, ćwiczymy mięśnie kegla:classic_cool: w pracy, w szkole, w samochodzie :D no ale w samochodzie to bez szaleństw :P

każda kobieta powinna mieć mięśnie kegla wyćwiczone do takiego stopnia by facet nie mógł się wycofać bez pozwolenia:P takie jest moje zdanie. proponuję ogólnopolską akcję "Dzień ćwiczeń kegla" darmowe porady, lekcje, heppenigi itd

Jak kobieta jest mokra to choćby nie wiem jak zacisnęła to jak będzie chciał to się wyślizgnie :p

a nie boisz sie ze dostaniesz zylakow odbytu? mowie smiertelnie powaznie, nie robie sobie teraz jaj. takie moga (ale nie musza oczywiscie) byc konsekwencje... ja moja dziewczyne oszczedzam i nie robie jej tego. jade od tylu, ale tylko w cipke.

Wczoraj już o tym pisałam z taką jedną. Pokaż mi opinię lekarza, najlepiej znanego, który podpisze się imieniem i nazwiskiem i napisze, że mogę od analu dostać hemoroidów :)

Gość Do perwersja
jak tak lubisz w gardło to może zrob sobie gastroskopie, polecam.

no to moze i prawda... a co Twoj chlopak robi, ze tak wyczekujesz na niego? jakies podroze ma? czym sie zajmuje?

"Do perwersja jak tak lubisz w gardło to może zrob sobie gastroskopie, polecam." Tak, a podczas badania ginekologicznego mam orgazm jak przy palcówce :o

perwersja pewnie masz rację :D ale znam taką cipkę z której pomimo nawilżenia nie łatwo było się wyślizgnąć jak się zacisnęła z całej siły:D poważnie! no nie zastanawiałem się tak szczegółowo nad tym dniem ćwiczenia kegla:O ale takie urządzenie pomiarowe siły nacisku to nie byłoby problemu wyprodukować nie?:D i jesli ten dzień by się utrwalił w naszym społeczeństwie jak walentynki, halołin itd to później można by pomyśleć nad jakimś projektem obywatelskim co by ten dzień wolnym od pracy ustanowić. by kobiety wraz z mężczyznami (najlepiej swoimi) wspólnie cwiczyli mięśnie kegla.

Gość Do perwersja
wogóle ty jakaś świnia jesteś stara z okropnym kinolem i brzydka to nic ci nie pozostalo tylko nadal sie świnić, a odbyt będziesz nosić we worku na brzuchu za pare lat.

"później można by pomyśleć nad jakimś projektem obywatelskim co by ten dzień wolnym od pracy ustanowić. by kobiety wraz z mężczyznami (najlepiej swoimi) wspólnie cwiczyli mięśnie kegla." Jestem za! :D

Gość Do perwersja
perwersja ma pinde jak krowa a raczej jak wiadro rozjechana i dlatego chlop chce w anal, bo narazie jej jeszcze funkcjonuje i nie musi patrzeć na jej twarz:)