Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacytata

zabrac dziecko dzisiaj na spacer ? 2 miesieczne

Polecane posty

Gość niewiedzacytata

żona zostawila mnie dzisiaj z małym i zastanawiam sie czy moge go zabrac.....jest dosyc zimno ale swieci slonce, ? prosze pomozcie

Gość misia1111111111111111111111
jeśli nie wieje to na chwilę bym zabrała chociaż 20 min

Gość sesesemulina
Na 20-30 minut - czemu nie

Gość SAMANTA21
Dzisial bym nie radziła,bo śnieg pada,wiatr jest i -10 stopni

Gość kjakilia
jeżeli nie wieje to tak na 30min ale dobrze "opatul" zeby w wózeczku było cieplutko :)

Gość vngsty
chyba nienormalna jestes...nawet pies nie chce wychodzić na dwór a ty z dzieciakiem chcesz wyjść...opanuj się

Gość kjakilia
Autor napisał,że u niego świeci słoneczko..moze nie wieje w tym rejonie, wiec moze wyjsc z dzieckiem na spacer

Gość Joela
Na pół godziny możesz .Była tu jakaś matka ,która z dumą chwaliła się ,że była z 4 dniowym dzieckiem godzinę na dworze .Biedne płuca takiego noworodka .Na dwór zimą wychodzi się z dzieckiem ale najpierw należy je werandować przy otwartym oknie (oczywiście niemowlaki )by przyzwyczaić do niskiej temperatury.starsze dzieci powinny być codziennie na dworze ,no chyba ,że bardzo wieje,leje czy jest -15st.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
w Rybniku swieci slonce i jest lekko na minusie, zero wiatru wiec pogoda idealna na spacerek:) ja biore swoja 3 miesieczna corke na dobre 45min wietrzenia i nie widze w tym nic zlego...tylko na buzie krem, cieplutko ubrana- na cebulke, do tego gruby kocyk i w droge:)

mój syn ma 13 dni i byłam z nim dziś na spacerku i to takim dość długim tyle że w połowie spaceru wizyta w sklepie więc był na dobrą sprawę 2 razy po 20 minut :P tyle że zależy skąd jest autor i jak dokładnie u niego jest bo u nas dziś zero wiatru a słoneczko tak daje że nawet śnieg się roztapia a w cieniu tylko -2 stopnie :P w taka pogodę spacerki jak najbardziej wskazane a to meleństwo ma już 2 miesiące więc już na bank było nie raz na dworze więc spacer nie zaszkodzi tym bardziej jak tatuś ciepło ubierze :P

Gość niewiedzacytata
dziekuje :) jestescie wielkie wlasnie ubralem malego cieplo i wychodze na troche póki słonce swieci moze nie bedzie tak xle w sloncu :) dzieki jeszcze raz