Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjdnmfngggrggggg

Pomozcie prosze Was !!! :((

Polecane posty

Gość dfjdnmfngggrggggg

Chodzi o to że chce wyjechac z chlopakiem zagranicę.. On juz byl wczesniej i w Anglii i w Holandii więc zna angielski potrafi sie dogadac a u mnie bylby pierwszy raz.. nigdy nie bylam zagranicą w pracy a co gorsza nigdy nie rozmawialam z nikim po angielsku i boje sie :( ze nie bede potrafila sie dogadać odpowiedzieć cos jak ktos sie mnie zapyta.. Czy ktos z was mial taki problem? W miesiac nie naucze sie jezyka a znam go gorzej niz dobrze.. :/

Gość dobrze wykształcony kogucik
przy robieniu loda klientom nie będziesz musiała nic mówić

Gość xddddddddddddddd
jedyna rada jaka moge ci dac to, zamiast siedziec na kafe juz sie ucz ang!!! w miesiac wierz mi ze mozesz sie duzo nauczyc robiac to intensywnie i codziennie;p a jak cos to wez oszczednosci jedzcie, chlopak pierwszy znajdze prace a ty szybko poprawisz angielski 'juz na miejscu'

Gość dfjdnmfngggrggggg
a jak mam sie nauczyc? jakie są najlepsze metody? nie usmiecha mi sie latac na korepetycje :(

Gość dffdfdgrffghrtht
Up

Gość jkdijfoisdjfioss
ja do wloch wyjezdzam w czerwcu, a tez niezadobzre znam jezyk. teraz na lekcje prywatne chodze i w sumie tez sie troszke obawiam... Ale moi znajomi ktorzy juz tam pracuja, pocieszaja mnie, ze z poczatku tez jezyk slabo znali. Na miejscu szybko sie uczy, wsrod ludzi. pozdrowiam i zycze powodzenia :D

Gość jkdijfoisdjfioss
jezeli masz juz jakies ta poddstawy angielskiego to przez neta sie mozesz uczyc. Duzo daje rozmowa z ludzmi, wejdz np na http://omegle.com/ Tam rozmawiasz z innymi po angielsku, wszystko anoimowo. Do tego slownik w kolejnej zakladce i jakas strona z gramatyka dla pewnosci. Naparwde w krotkim czasie da sie wiele nowych slowek zapamieac i taka lekkosc w poslogiwaniu sie jezykiem dochodzi ;) No i mnostwo kursow internetowych, darmowych jest

Gość dffdfdgrffghrtht
no jakies tam pojecie mam , ale zeby plynnie rozmawiac to niestety :( znasz jakis dobry kurs przez neta?