Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam pytanie do mam, których dziećmi zajmują się nianie. ile płacicie za godzinę opieki nad dzieckiem? ja od stycznia wracam do pracy i z córką będzie siedziała mama mojego szwagra i tak się zastanawiam ile jej zapłacić, żeby było ok?

zalezy od regionu obowiazkow niani wieku doswiadczenia w tym grajdole u mnie mysla ze za 4 zl/h od 7 rano do 19 beda miec kucharke sprzataczke praczke opiekunke pania ktora robi zakupy i wychodzi z psem a takze odsnieza i zajmuje sie ogrosem ( ludzie o takich chorych wymaganiach mieszkaja za miastem w domu jednorodzinnym) o prasowaniu i inych pierdolach nie wspomne

wszystko zależy od wielkości miasta od 5zł w małych miejscowościach do 20zł w Warszawie. Wejdź na niania.pl i zobacz, jakie są stawki We Wrocławiu raczej poniżej 10zł nie znajdziesz niani

Tak jak dziewczyny piszą "zależy od....." W mojej mieścinie nianie biorę 500 - max 600 zł za miesiąc (8 godzin) ,obowiązują też stawki za godzinę to 4-5 zł/za godzinę i to są takie nianie dochodzące od czasu do czasu .

to będzie pierwsza opieka nad dzieckiem dla tej pani. małą będziemy do niej dowozić 2-3 razy w tyg. pytałam koleżankę ile płaci swojej to powiedziała, że 7 zł za godzinę (jej opiekunka przychodzi do domu 5 razy w tyg). czyli jeśli też zapłacę 7 zł to chyba będzie ok? jestem z Mińska Maz. - 40 km od Warszawy.

myślę że 7zł to jak najbardziej będzie ok tym bardziej że to nie jest obca kobieta :P a pytałaś jej ile by chciała? może jej mniej wystarczy? porozmawiaj z nią i dojdziecie do porozumienia :P