Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koklklE TPO

Sypie śnieg nie ma wiatru jest w miare ładnie

Polecane posty

Gość koklklE TPO

Moge wyjsc z 6 miesiecznym dziekiem na dwor ? na 20 min ?

jeśli temperatura nie przekracza -15 stopni to spokojnie możesz a jeśli nie przekracza -5 to nawet musisz dla dziecka codzienny spacer jest bardzo ważny ja już dziś z 13 dniowym synkiem byłam na spacerku ważne by nie przesadzić z długością spaceru, ciepło ubrać i buźkę mocno nakremować

i to nie tylko na 20 minut. spokojnie możesz dłużej pochodzić. bez przesady, taka pogoda będzie przez kolejnych kilka miesięcy to chcesz do maja z dzieckiem nie wychodzić?

ja moja miała miesiąc to przy -10 chodziłam z nią na dwugodzinne spacery ;)

Gość xxxxxxyyy
Jasne, ze mozesz a nawet powinnas , jak teraz nie zahartujesz, to za rok cala zime przesiedzicie w domu z zapaleniem oskrzeli i innymi tego typu atrakcjami, I nie na 20 min tylko na 2 godziny wyjdzcie - dziecku w spiworku i kombinezonie bedzie cieplutko, na takim powietrzu dobrze sie wyspi, Pamietaj tylko by siebie cieplo ubrac:)

Gość koklklE TPO
ja go hartuje odkad skonczył dokladnie 10 dni :) nie bylo dnia zebym z nim nie wyszla ale mroz to jest dla nas "nowosc" dlatego pytam , wyszlam z nim pochodzilam było ok :)

Gość koklklE TPO
a i moj maly i tak spi na dworzu gora 40 min wiec 2 godzinne spacery odpadaja :p