Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto kocha psy

KTO KOCHA PSY?

Polecane posty

Gość kto kocha psy

Może chcecie (albo znacie kogoś, kto chce) przygarnąć słodkiego, 5-letniego bokserka? Już prawie miał nowy domek, niestety, mieszkający w nim kot nie zaakceptował pieska :( Bokserek to anioł, uwielbia dzieci, koty i bez problemów dopasowuje się do psów, z którymi ma mieszkać. Powarkuje na obce psy mijane na spacerach, na zasadzie "idę z moim człowiekiem, którym się opiekuję, więc lepiej się nie zbliżajcie" :) Uwielbia jazdę samochodem, potrafi się wzorowo zachować w sklepie, restauracji... Jest wymarzonym przyjacielem :) Mile widziane pozytywnie szurnięte osoby - bokserek jest przyzwyczajony do spania w łóżku ;) Zdjęcia prześlę osobom zainteresowanym na maila.

Gość ..NATALA..
To Ty chcesz go oddać??????????????????

Gość wzięłabym
ale mam dwa psy w mieszkaniu.

co z tego, że kocham psy, jak nie ma mnie 10 godzin w domu :( ale jak będę na emeryturze, to przeprowadzę się na parter i będę miała 2 stare bokserki :)

Gość kto kocha psy
Nie oddaję swojego psa, pełnię funkcję DT (dom tymczasowy) dla pieska uratowanego ze schroniska.

Gość kto kocha psy
Ewa, 33 :)

Wziełabym :( Przykro mi, że niektóre zwierzaki spotyka taki los :( :( :( ale mam 30 kilogramową amstaffice na dwóch małych pokojach. A zresztą ona żadnego psa do domu nie wpuści...kurcze, mam nadzieje, że ktoś się znajdzie...

Gość kto kocha psy
Dziękuję :) Też mam nadzieję, że znajdzie się dla niego dobry człowiek. Szukam już dość długo, ale mało kto chce dorosłego psa :(

no właśnie... a boksie są takie kochane... zresztą, wszystkie są kochane, ale boksię miałam kiedyś, to wiem :) 5 lat to juz stateczny pies, w połowie swojego psiego życia....

też prowadzilam DT jak mieszkalam w Polsce :) może byśmy porobily jakieś ogloszenia w internecie? Ja mogę popytać kogo znam napisz z jakich okolic jesteście, jaką ma przeszlość, wyślij zdjęcie pieska? Postaram się pomóc jak to tylko możliwe !!! Sama coś takiego prowadzilam i wiem jak czasami boli los zwierząt.. krew mnie zalewa jak gdzieś slyszę, że ludzie dopuszczają swoje psy, bo mają widzi mi się a nie zastanowią się nad skutkami swojej glupoty, a tu na forum z takimi ludźmi się już spotkalam co to jeszcze śmieli się wyklócać, że robią dobrze :o

Gość kto kocha psy
Jest przekochany! Najchętniej bym go zatrzymała, ale nie mogę :( Mysiu, jak dobrze, że jesteś :* Kojarzę Cię z paru tematów dotyczących psów i języka niemieckiego :) Jestem z Gliwic, najbardziej bym się cieszyła, gdyby DS był blisko Gliwic albo blisko Poznania, mogłabym czasem odwiedzić boksia. Ale jeśli znajdzie się ktoś chętny z innych miast, dowiozę pieska gdzie będzie trzeba. Mysiu, masz GG? Nie widzę żadnego kontaktu do Ciebie, a chętnie skorzystam z Twojej pomocy :*

Gość uuuupuuuuupppppppppp
up