Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy byl juz ten temat?

Ubranka, buciki drozeja :(

Polecane posty

Gość pisałąm tu wczoraj
może i by Ci na wózek nie straczylo ale byś sobie dołożyła! mieć tysiaka a nie mieć to jest różnica

Gość IdąIdąŚwięta!!!
Zapraszam serdecznie! Posiadam w ofercie bardzo fajne klocki dla dzieci w super cenach, idealne na Gwiazdkę! Pospiesz się, to idealny czas na zrobienie prezentów! Mam także super sukienki na Sylwka, modne i dobre jakościowo. UWAGA! Jutro dostawa sukienek! Poza tym- kosmetyki, odzież dziecięca i damska, obuwie, torby... Zobaczcie koniecznie, warto : http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=19548008 Kupując kilka rzeczy wysyłka płatna MAX 10zł a dla stałych klientów super zniżki i prezenty !!! ZAPRASZAM

Gość właśnie po to ta barierka
kochani moi drodzy, może dojdziecie do źródła, co? To Unia kazała nam podnieść vat na te artykuły, bo tylko w Polsce jest ona taki niski i się dopatrzyli, cholera. Także akurat w tym przypadku nie ma co krzyczeć, że to Polska właśnie!że to taki nie taki rząd!a ubranka, fakt i bez tego są drogie, ale zdarzają się strzały promocji, np. ciuszki disney;a mna wagę i wychodzi wtedy taniej niż gdziekolwiek. Ja w Primarku w UK spotkałam ubranka firm, które spotkałam ostatnio w PEPCO tyle że w pepko były inaczej oflagowane. Kupiłam 3 pak body za 9 zł. Uprałam i jak do tej pory wydaje mi się że gatunek dobry. W zeszłym roku w gapie i c&a były takie promocje, że nie opłacało się latać po lumpeksach. cóż, chyba takie okazje trzeba wykorzystywać. W USA czy UK rzeczy bez promocji też bywają drogie. Żyjemy tu i teraz i raczej nie ma co porównywać się do innych państw...

Gość gamex
Polecam firmę Gamex z Radomia. Gamex to polski producent odzieży dziecięcej i niemowlęcej. www.gamex.pl www.konfekcja.com.pl Śpioszki, body, koszulki, kaftaniki, ciuszki, bielizna, buciki, czapki, spodenki, komplety, szelki, piżamy, pajacyki, śliniaki, skarpetki, becik, rożek, rajstopy, ubranka dziecięce, wszystko co wiąże się z odzieżą dziecięcą i niemowlęcą.