Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uihuiyhy78y78y

Dlaczego dziewczyny sa w dzisiejszych czasach takie wielkie???

Polecane posty

Gość uihuiyhy78y78y

Jak stoje w miescie na przystanku laski sa wyzsze niz faceci, ide do marketu to samo. Malo tego nie chodzi o sam wzrost ale tez o budowe ciala i bynajmniej nie o tluszcz. Sporo dziewczyn jest teraz tak mocno zbudowanych, maja kosciec chyba z mysla o kulturystyce. Szerikie bary, czesto szeroka klatke piersiowa, plecy. No wiecie, sa takie potezne z natury. Ten trend jest coraz silniejszy i coraz bardziej to widac, skad to sie bierze???? Tylko nie mowcie ze tak nie jest bo widac to na kazdym kroku, jeszcze z 10-15 lat temu mlode dziewczyny takie nie byly

Gość GOSIKOL
ojejku a ile masz wzrostu kurdupelku?

Gość chcialabym wygladac jak facet
dlaczego faceci to takie krasnale? wszyscy siegają mi do brody ,a co wyzszi mają brzydkie twarze :( mysle że kobiety są coraz lepsze a faceci wadliwi sie rodzą

Gość balsam joanna
a ja obstawiam że autor ma 150 w kapeluszu :D kup sobie szpile to nie bedziesz miał z tym problemu :*

może zmutowane nie zauważyłeś, ze i komary są teraz wieksze :)

Gość K.Y.A
za to faceci to skrzaty, sama mam 167 cm i wiele ładnych z twarzy chlopow jest odemnie nizszych lub rownych :O

Gość malgosiek ze stada Jezusa
wielkie to sa Ptaki które mają iść za Jezusem po śladach jego sandałów a nie jak te małe ptaszyny lecieć przy niebie jak helikoty

Gość 233rcregrg
bo wpierdalają mięso pędzone paszą na przyrost masy mieśniowej i chemię w żarciu

Gość uihuiyhy78y78y
ale ja nie twierdze ze "dla mnie sa wysokie" tylko ze jestescie weiksze niz wielu facetow, zreszta nie takich niskich. Sporo jest dziewczyn 180 + a to moim zdaniem nie jest ani normalne ani sexowne. Ja mam 175 ale to nie ma nic do rzeczy bo ja nie pisze o sobie

Gość martaaa8998
a co cie obchodzi kogos wyglad? masz jakies kompleksy? napewno bo inaczej nie byloby tematu:(

Gość GOSIKOL
hahaha, 175..łohohoho...to jestes wielkolud :D:D:D:D:D:D:D 175 to ma normalnie wygladajaca laska wiec schowaj sie leszczu i nie rob sobie wstydu:D:D:D:D:D

Gość andrea55
chłopczyku a co tobie nie podoba się w wysokich kobitkach.... penie jesteś bardzo malutki i masz problem w znalezieniu laski ...tak?

Gość hahahahahh
napisal,ze ma 175 a w rzeczywistosci ma pewnie z 168...:D:D:D:D:D:D

Gość andrea55
a może to karzeł...

Gość martaaa8998
przecież 175 cm to nie facet;/ i to jest dopiero nie normalne :P

Gość martaaa8998
aha bylam kiedys z takim co mial 175 i taki wzrost nie jest meski ani nie wyglada mesko to wogule byla pomyłka hehe:)

Gość o stary ale cie najechalo
stado wielbladow :classic_cool:/ mysle ze kolo ma racje tym bardziej ze te wysokie z reguly nie moga znalezc faceta. kazdy normalny gosc woli delikatna kobiete nie zurawia portowego ;)

bhehehe dla mutantow nawet klient 180 bedzie maly tylko czy tak naprawde to on jest maly czy z laska cos nie halo??? :classic_cool: oczywista konkluzje pozostawiam Wam

a tak na marginesie skoro 175 to karzel to 80% ludzi to karly. z teorii wiem ze to co przewaza jest normalne :classic_cool:

Gość martaaa8998
a ja jestem wysoka szczuplutka i mi nie wmówisz ze nie mam powodzenia :) owszem jak kobita ma z 190 i wazy ze sto kilo moze miec problem i zal mi ciebie bo co jak tylu facetow do mnie zarywa to sa nienormalni? bo jestem wysoka?

Gość ALIEN VS PREDATOR II
z wypowiedzi naszych inteligĘtnych :D kafeterianek jasno wynika jakie to potwory :D:D:D

Gość kilimrna
ja mam 183 cm i zwisa mi i dynda wzrost innych facetów mam swojego :) (jestem dziewczyna szok co nie ? )

Gość xcdcxrfdcrf
175 - kurduplas :D przykro mi, ale to jest niski wzrost u faceta przeciętny zaczyna się od 178 więc soprawa jasna - są dla ciebie wysokie bo ty jesteś poniżej przeciętnego, meskiego wzrostu i nie ma co się dziwić

hłehłe no dobra Marto ale nie pisz ze facet 175 to liliput bo to zaczyna sie robic chore:o. Tak realnie, polowa faciów ma 175 i mniej na dodatek widze ze wzrost u kolesia tak sie nie liczy bo wszystkie jakie znam wybieraja gosci z fajnymi mordami, odpowiednia sylwetka. Myslisz ze malo znam kolesi 185+ ktorzy nigdy nie mieli kobiety i ciezko jest im nawet poderwac te ewidentnie mniej niz przecietne??? znam takich na peczki, widze takie sytuacje na swojej uczleni, wiec nie piszcie ze koles 175 jest taki i owaki bo dziwnie w realu wogole sie te teorie nie pokrywaja i tacy chodza z zajbeitymi laskami. No wiec jak to jest z ta Wasz teoria?? sam mam 183 i powiem szczerze ze jakos nie mam wielkiego brania. Laski tylko patrza na ryja na ryja i tyle :o puste jestescie

Gość taaa jedynaaaa
mam 170 cm wzrostu i facet jak dla mnie zaczyna się od 180 :)

wytlumaczcie mi dlaczego tu gadacie takie rzeczy a w prawdziwym zyciu wybieracie wlasnie tych 175 z ryjami modela? :(