Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uihuiyhy78y78y

Dlaczego dziewczyny sa w dzisiejszych czasach takie wielkie???

Polecane posty

Gość 2 metry wzrostu
a ktoto patrzy na modelki, to krowie łajno a któżto wmówił ludziom ze modelka powinna miec powyżej 175 cm, jakiś frajer a wszyscy to łyknęli MAŁE JEST PIĘKNE, trąbią o tym wszystkie poważne badania socjologiczne wśród różnych kultur świata, kobieta niska, lekko pulchnawa to ideał mężczyzny - mamy to zapisane w genach

Gość asiucha 38584
Ja mam 175 a moj mezczyzna o całe 7 cm mniej i nic nam to nie przeszkadza kocham go nad zycie i nie zamienie go na innego za nic w swiecie. pozdrawiam

Gość nestle aquarel hm hm
niska i pulchnawa? bardzo rzadko sie zdarza taka para, jak niska to musi byc szczupła, bo inaczej to pulpet :D i zalezy jak niska, no bo sorry, 150 to prawie jak kalectwo

Gość tez sie nad tym zastanawiam
i jestem w coraz wiekszym szoku , jak poznaję dziewczyne , ktora wygląda na 25 lat a okazuje sie ze ma 15 , moze takie nasterydowane sa??

Gość jolantaaa12345
sa wysokie, bo jedza przetworzona zywnosc. hormony, hormony i jeszcze raz hormony sa w kazdym miesie. warzywa, owoce to samo. dlaczego teraz 8latki maja piersi? 9latki okres? kiedys tak nie bylo. wzrost tez sie nie wzial z ksiezyca. a propos modelek - one sa wysokie, bo na wysokiej i chudej dziewczynie wszystko wyglada lepiej niz na niskiej. one sa wieszakami - to sie odnosi nie tylko do budowy ciala,ale i do charakteru ich pracy.

Gość nikusia___
a ja mam tylko 154 cm wzrostu, ale mam 17 lat to może jeszcze troche urosne. co na to powiecie? :D wiem że jestem małym kurduplem ale co zrobić.