Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egoma82

farbowanie włosów w czasie ciąży

Polecane posty

może to pytanie tendencyjne ale czy można farbować włosy czy nie bo słyszałam różne opinie i w końcu nie wiem...

ja farbowalam w 6 tc czy jakos tak , nie moglam na siebie patrzec przeciez sa farby bez amoniaku prawda? wiec gdzie problem jesli rozjasniasz uzyjesz blond farb pod sprawa hormonow moze wyjsc kolor nie tak jak zawsze moja lekarka wogole nie widziala problemu z farbowaniem.

ah wlos jest martwa tkanka trzeba tylko uwazac na skore glowy :) (jesli uzyjesz fabry z amoniakiem) jesli bez - nie ma zadnego problemu a tak to sie nicccc nie stanie ;)

ja farbuje całe 9 miesięcy, i przed pójściem na cc (mam 16.XII) tez zamierzam, nie będę potem w Święta jak potwór wyglądać...

Gość misia1111111111111111111111
ja też farbowałam przez całą ciąże

Gość kjkljkjl
2 x uzylam szamponu koloryzujacego, i 2 x farbowalam wlosy farba, ostatnio 3 dni temu a termin mam za 5 dni;)

Gość Mauuu
Ja farbuję włosy raz w miesiącu, tylko że jest colorans firmy goldwell która nie zawiera amoniaku.

Gość gość
Podczas ciąży farbowałam włosy, ale bezpiecznymi farbami aptecznymi. Wybór padł na Biokap, farba jest wyjątkowo delikatna i nie podrażniała skóry.