Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalalalalalal

Czy jestem gruba?

Polecane posty

Mam 158 cm wzrostu i ważę 61 kg? To dużo? Ile powinnam ważyć? mam 17 lat

Gość hmmmmnoooo
yyy ja mam 175cm i waze 59 kilo... a nie wygladam na jakiegos chuderlaka z anoreksja... schudnij troche...

Gość blaetgggr
ja mam 163 i waze 47 i wcale nie wygladam jak wieszak. :O glupie pytanie. pewnie ze jestes.

Gość blaetgggr
twoje bmi wynosi wart. prawidlowa ale chyba cos sie popsulo :O wklej fote to ocenimy :classic_cool:

Naprawdę jest az tak źle?

Gość hmmmmnoooo
no daj fotke.. ale raczej idealnie nie jest... :o

Nie bede wklejać swojego zdjecia na publiczne forum, ale moze dodam ze tluszcz jak mi sie odklada to bardzie w biodrach a nie w brzuchu...to ile powinnam wazyc?

Gość twojalola
Ja mam 158 i 40 kg waze .. jestem troche za chuda ale czuje sie super , zdrowo .. wiec jak dla mnie powinnas chudnac

Gość hmmmmnoooo
nie wiem ile powinnas wazyc to trzeba zobaczyc. kurde kto cie rozpozna po samej figurze, daj bez twarzy focisz i bedzie jasne czy bardzo zle jest... tak sie ocenic nie da :O

Az 20 kilo mi radzicie?????

Ok, ale jak to sie wkleja?

Gość twojalola
moze nie 20 ale mysle ze z 10 to powinnas ...

Gość nie przjemuj si einnymi
nie jesteś :) Ja miałam 58kg 160 cm i nikt nigdy nie uważał, że jestem gruba, teraz mam 162- 52 i nie widze wielkiej roznicy, mam mniejszy biust no i chyba tyle :) Więc spokojnie, ważne są proporcje i to jak sie ubierasz

Gość hmmmmnoooo
wejdz np. na voila.pl i daj tam fotke a potem nam link tu wklej

Gość nie przjemuj si einnymi
mówiłam, że nie jesteś, a jak schudniesz z 4 kg to będzie w ogole super

Gość twojalola
brzuch jest spoko ale uda troche za grube moim zdaniem :) nie jest zle ogolnie , ale mala dieta nie zaszkodzi .:) najwazniejsze to dobrze sie czuc w swojej skorze.

Gość hmmmmnoooo
nie duzo widac ale nawet chyba nie jest zle... ladny masz tylek tez bym taki chciala, bo mojego to ledwo co widac :D

moj tylek to moja najwieksza zmora, jest za duzy...

Ale sie Tobie rece trzesly z nerwow ;) Jesli Tobie Twoja figura nie przeszkadza, to sie nie pytaj - "ile powinnam wazyc?". Jesli przeszkadza Tobie tylek, to nie ma tak, ze schudniesz tylko z "tylka", poleci ze wszystkiego = wymiana "szafy". Poczekaj jeszcze troche, moze jeszcze urosniesz ;)

Gość hmmmmnoooo
faceci lubia takie;p

W tym rzecz ze ja sama nie wiem czy mi sie podoba, dlatego chcialam spytac o zdanie innych

Gość jakas tam9999
a moze niech się panowie wypowiedzą, bo w sumie jestem ciekawa czy wolą takie czy wychudzone:D:D

no nie wydaje mi sie, jakby mieli do wyboru chuda i taką jak ja, to raczej by wybrali ta pierwszą....;p

@ lalalalalalalalalalalalalalal - to jesli nie wiesz czy sie sobie podobasz, to nie pytaj innych o zdanie, bo przeciez chyba oczywistym faktem jest, ze jesli nie mowimy o wadze 200-400kg ;) ... to nie ma ona praktycznie zadnego znaczenia. Wedlug mnie - przestan sie nad tym juz zastanawiac i jak najszybciej ... zmien forum ;)

ale ze niby przesadzam?

Z czym przesadzasz? Przeciez wygladasz OK, nie ma sie rozwodzic nad tym, czy powinnas schudnac 5,10kg, czy moze 5,10kg przytyc ... jesli Tobie to nie spedza snu z powiek :) Naprawde nie warto brnac w to bagno ... lepiej sobie znalezc inne problemy ;)

Gość lalalalalalalalalalalalal
z tym ze jestem za gruba...bo w sumie przeszkadza mi to od jakigeos czasu,ale nie mam silnej woli zeby schudnąć i dlatego chcialam sie spytac co myslą o tym inni i tyle

Jak dorosniesz to zrozumiesz o co w zyciu chodzi ;) Ale jesli Tobie to przeszkadza = kompleksy, to masz 2 wyjscia: 1. zmienic to, co przeszkadza 2. zmienic mysli i nie myslec o tym, ze przeszkadza Jak mozesz sie pytac ... co mysla o Tobie inni ... na podstawie 3 fotek? Ja formuluje wnioski - na temat Twojej osoby - nie na podstawie Twoich fotek, ale na podstawie Twoich wypowiedzi. W sumie na podstawie fotek takze, ale w innym sensie - na poczatku kategorycznie nie chcialas wkleic fotek, ale ktos Cie namowil, ukazujac nikle szkody ku takiemu dzialaniu. Czyli jesli ktos Toba tak pokieruje, ze ukaze Tobie, iz jakies dzialanie nie jest - z Twojego punktu widzenia - szkodliwe, to jestes w stanie zrobic nawet to, czego do tej pory nie bylabys w stanie zrobic ;)