Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhjhgkvg

CZY KOBIETY MALUJACE SIE MAJA WIEKSZE POWODZENIE?

Polecane posty

Gość bhjhgkvg

oczywiscie nie mówię o skrajnosciach typu niedopasowany fluid itp, ale np. kobieta umalowana umiejetnie cieniem, kredka, podkładem.

moim zdaniem lekki makijaz podkresla urode:) wiec jak staram sie zawsze lekko malowac no a przynajmniej oczy, wiec odpowiadajac na pytanie uwazam ze TAK

Gość 43v3c
owszem u tępaków i kurwiarzy a tak serio to zależy czy ładna czy nie,niektórym makijaż nie potrzebny a wręcz szpeci

Tak. Dużo można zrobić używając kolorówki. :O Wiele osób sobie z tego nie zdaje sprawy, ale można przejść kompletną transformację jeśli umie się posługiwać owymi mazidłami.

Moim zdaniem powodzenie zależy od sposobu bycia. Żeby nie wiem jak upiększyć szarą myszkę, która wbija wzrok w ziemię, garbi się i jąka przy głupim powitaniu to i tak zbytniego brania raczej nie będzie miała.

Jesteam absolutnie za malowaniem sie ... ale makijaz musi byc delikatny, ukrywajac niedoskonalosci skory, podkreslajac ksztalt oczow, rzes i kosci policzkowych. Komlementy od obu plci dostaje bardzo czesto. Moja tesciowa zawsze mowi ze jestem bardziej 'wyrazna' z makijazem (natruralnie mam bardzo jasna oprawe oczu)

kolezanka vlekkenduivel ma racje ... uzylabym innych slow niz ona ... ale prawda jest taka ze trzeba siebie zaakceptowac taka jaka sie jest i uwiezyc w siebie i swoje mozliwosci

Gość 43v3c
ja się nie maluje za radą kosmetyczek,mam czarne dłuugie rzęsy i wyraźne brwi,cerę bez skazy,delikatne rysy

Gość 43v3c
i duże oczy pasuje mi tylko blady różowy cień który jest praktycznie niewidoczny,więc nie ma sensu

Gość wiinrrrrrrrrrr
Ja maluje sie neutralnie tzn tusz do rzes+puder do zmatowienia. Ludzie mowia ze jestem ladna ale moja urode widac dopiero gdy stoi sie ze mna twarza w twarz a z daleka jestem totalnie nijaka. W dzien kobiet w Sephorze byla promocja ze mozna bylo umowic sie na profesjonalny makijaz i z ciekawosci poszlam. Zobaczylam w lustrze inna kobiete. Gdy szlam przez centrum handlowe czulam spojrzenia ludzi, potem poszlam na kolacje z chlopakiem i ne mogl oderwac ode mnie oczu, widzialam jakie wrazenie zrobilam. Wygladalam oblednie ale nie chcialo by mi sie codziennie robic takiego makijazu a potem to wszystko zmywac. Pomijajac ze nawet bym nie potrafila go zrobic:) Ale efekt zdumiewajacy, z reszta wystarczy popatrzec na ludzi w tv jak sie zmieniaja wraz z nalozeniem nowego mejkapu

Gość jarekk433
te co sie malują maja mniejsze powodzienie

Gość 22344234
Ja sie ni maluje i mam przez to ladna cere nie zniszczona, wygladam tez 10 lat mlodziej...

Gość ja lubie sie malowac
sprawia mi to satysfakcje i czuje sie z tym o wiele lepiej

Gość kjhjdfgffgsg
zazdroszcze tym, ktore nie musza sie malowac. Ja bez makijazu jest okropna a w makijazu ladna.. dziwne. Mam nawet wrazenie, ze juz przesiaklam tym makijaze:O maluje sie codziennie i codziennie zmywam, przyznam ze jest to mega meczace no ale coz. bez makijazu z domu nie wyjde..

oj Jarek jarek, co ty opowiadasz ... mezczyzna nigdy nie zauwzy makijarzu kiedy kobieta jest w tym zdolna ... a tobie wydaje sie ze to naturalna pieknosc. A propos, ja robie to przede wszystkim dla siebie:)