Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanadwudziestka

Myslalam ,ze znalazlam wreszcie kogos - ale przestal sie odzywac :(((

Polecane posty

Gość zalamanadwudziestka

poznalismy sie przez internet , odrazu sie sobie spodobalismy ,ile mejle , komeplemty , rozmowy przez telefon , do poznej nocy na gg - mielismy sie spotkac ...ja to pierwsza zaproponowalam wczoraj i co ? Nie odpisuje na smsy , telefon wylaczony , na gg mnie zablokowal ... nic z tego nie rozumiem :( takie sytuacje mnie jeszcze bardziej doluja i nie wiem co robic, az mam lzy w oczach :( glupie to - bo go znam tylko przez ''kabel'' ale czulam ,ze nareszcie ktos nadaje na tych samych falach... eh :O

Gość zalamanadwudziestka
tak , od poczatku widzial jak wygladam

Gość pikusia
duzo jeszcze musisz przejsc takich 'porazek" aby zrozumiec sens tego wszystkiego, nie takie jeszcze porazki cie czekaja- dluga droga przed toba zycze duzo wytrwalosci i sily

Gość werererew
Ja mialam podobnie.Myslalam ze znalazlam faceta dla siebie.2 spotkania i koniec.

Gość dobrze dobrze
przegryz kable ze zlosci:-P Ulzy Ci zapewniam .

Gość Londyjka.
nie przejmuj sie 🌼 czasami zdarzaja sie psychopaci i uposledzeni emocjonalnie ,zwlaszcza w internecie... widze po nicku ze masz 20 lat? Jak wyzej , jeszcze sporo cie czeka takich zawodow , wazne zeby nie czuc się winna i nie myslec - w koncu znaliscie sie tylko wirtualnie.. ale z drugiej strony nie rozumiem takiego zachowania - jesli ja nie mialabym ochoty na spotkanie czy dalsza rozmowe to powiedzialabym wprost ,ze nic z tego

Gość zalamanadwudziestka
teraz tez tak mysle i to jest najgorsze :O

Gość dobre dobre dobre
wyslalas mu zdjecie?

Gość zalamanadwudziestka
tak ,poznalismy sie na sympatii

Gość dobre dobre dobre
poczekaj samo sie wyjasni.

Gość bajerował cie
to wszystko... a jak chciałas sie spotkac to zrobiło sie za gorąco i zwiał

Gość KingOfMen
Nie masz co sie ludzic. Po prostu nie chce sie spotkac. Zapomnij jak najszybciej. Fajnie sie rozmawialo ale nic wiecej. Pewnie mu sie nie spodobalas z wygladu. To znaczy ze niezly z niego smiec. Tak samo potraktowala mnie ostatnio dziewczyna z tym ze bylismy juz po jednym spotkaniu. Potem milo sie nam pisalo ale w pewnym momencie przestala sie odzywac. Nawet nie wiem dlaczego. Wystarczylo byc szczerym. Gdyby napisala jestes taki czy taki to jeszcze bym jej podziekowal za zwrocenie uwagi i nastepnym razem postaralbym sie to zmienic. Ale jak ktos jest zwyklym pustakiem to nic nie zrobisz.