Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzątacz

Pani Profesor vs sprzątacz - polaczki to realne w waszym kraju?

Polecane posty

Gość sprzątacz

Jesteśmy w związku już 2 lata, ja mam tylko podstawowe i zacząłem romans z panią dyrektor instytutu i to się już 2 lata ciągnie. Czy to ma przed sobą przyszłosć i jakieś szanse w Polsce- najbardziej agresywnym kraju świata?

Gość sdnfghlekrnh
zwiedziles wszystkie kraje tego świata?

Gość sprzątacz
rece mi sie juz trzęsą od onanizowania się na widok tej pani gdy tylko zamiatam rano i ją widzę jak idzie do siebie do pracowni

Gość ellamozarella
"polaczki"? A ty to co? "Hamerykanin"?:-D Przyłażą takie barany i pogardliwie piszą "polaczki" zapominając, że też nimi są ;-P

Gość sprzątacz
Ale agresywne wpisy, ja pierdoleeee!! Kurwa czy musicie być do chuja tak agresywni!!

Gość Odpowiadając ci na pytanie
Tak, jest to realne w naszym kraju, ja np. mam w głębokim poważaniu, kto z kim się spotyka i na jakich warunkach. Może do Twojego polaczkowego obrazu świata nie pasuje to nijak, ale wyobraź sobie, że nie wszyscy interesują się co inni robią w łóżku i jakie mają dyplomy.

Oj, Misiaczku, jakiś ty niedobry dziś. A tyle razy Ci mówiłam, nie mówi się ch*j tylko członek, nie k**rwa tylko panienka lekkich obyczajów, i nie pier**lę tylko mam do tego negatywny stosunek

Gość ellamozarella
>Ale agresywne wpisy, ja pie**oleeee!! Gdzie te agresywne wpisy? Bo póki co, widzę tylko jeden - twój. A dokładnie tytuł, w którym używasz pogardliwego słowa "polaczki" a potem twierdzisz, że wszyscy jak jeden mąż jesteśmy agrsywni. Atakujesz, czyli to ty jesteś agresywny