Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatawwaw

moj chlopak mnie zdradzil chce sie zemscic

Polecane posty

agata zemsty nigdy nie planuj w afekcie, pod wplywem emocji bo chuj z tego wyjdze tylko się ośmieszysz . poczekaj, ochłoń, poczekaj na odpowiedni moment gdy najmniej sie tego będzie spodziewał:)

Gość agatawwaw
pomozcie mi. zawsze jestescie tu takie kreatywne. zrozumcie mnie i pomozcie mi.

Gość agatawwaw
juz ochlonem. zemsta nie mus byc juz. rzuccie mi pomysly. moge to zrealizowac za tydzien, za dwa za miesiac. potrzebuje tylko czegos kreatywnego.

Gość a gdybyś mu powiedziała, że
a z tym dzieckiem dobry pomysł?

Gość daj spokój.
Nie mścij się.Postaraj się zapomnieć trolla,nie warto .

Gość agatawwaw
sluchaj no kobieto. nie jetem dzieckiem. rozumiem ze nie mozesz wczuc bo nigdy nie bylas zdradzona. mowisz ze rozumiesz ze mnie zdradzl? ty chyba nie masz serca. owszem idealna nie jestem. ale jak chcial dupczyc inne mogl mnie zostawic. myslisz ze super bylo jak planowalam przyszlosc a on mnie zdradzal? wiesz co? dziekuje ci bardzo, spowodowalas ze znow placze. wiesz zycze ci zebys kiedy czula sie tak jak ja moze wtedy zrozumiesz co znaczy jak fcaet ktorego kochalas, bylas z nim 5 lat spowodowal ze czujesz sie zerem nikim i nic nie warta nawet tego by byc ci wiernym.

Gość agatawwaw
jak sie okazalo ze na imprezy ze swoimi znajomymi ja przyprowadzal, jak dupczyl inne na imprezach. dziekuje ci bardzo:( jak pojechl sam na wyjazd bo w koncu nie ograniczajmy ludzi tu i wszedzie trabia to calowal sie z jakas malolata? wiesz co ja czuje? kurwa a ja zamowilam sobie nowa seksi bielizne, kretynka. nie osaczalam go, mialam swoje zajecia. mial co chcial. jestem niezalezna, wyksztalcona, dobrze zarabiam. po prostu super:(

Gość daj spokój.
Słuchaj to nie ty tylko on jest zerem,wcześniej czy pozniej dostanie w d..ę od życia.Naprawdę powinnaś być zadowolona,ze wreszcie się wydało.Pomyślalas jakbys sie czuła gdybyś byla juz jego żoną i miała z nim dzieci?Znajdziesz innego fajnego faceta,to on jest dupkiem,a takimi nie warto zawracac sobie głowy,nie zasłuzył na ciebie i tyle.

Gość agatawwaw
nie dostanie w dupe. sa na tym swiecie ludzie ktorym czesto wiele uchodzi na sucho. jak narazie w dupe ja dostalam:( dlatego chce sie zemscic.

Gość agatawwaw
nie z tym dzieckiem to kiepski pomysl:) ja nie chce go do siebie pryzwiazac tylko dac mu w dupe. poza tym szybko by wyszlo na jaw ze w ciazy nie jestem:) chyba:( ehhhh

Gość skoro chcesz konkretnego planu
Zemsta ponoć najlepiej smakuje na zimno. Ja bym radziła pozwolić mu wrócić, a potem robić mu wodę z mózgu. Wytykać przy kumplach, że sobie z czymś nie radzi, robić z niego pantoflarza, szantażować itd. W międzyczasie szukać nowego faceta, a jak się znajdzie, to debila kopnąć w dupę. Kiedyś jedna dziewczyna opisywała tutaj, jak zemściła się na swoim facecie. Mianowicie wylała mu odżywkę do włosów, a w jej miejsce nalała krem depilujący do buteleczki. Należy dodać, że facet miał długie, piękne włosy i obsesję na ich punkcie. Po umyciu włosów musiał zgolić się na łyso i był to dla niego autentyczny dramat. Może coś w tym stylu?

Gość daj spokój.
Tym bardziej daj sobie z nim spokój.Masz wszystko co potrzebne jest do życia,facetów na świecie jest mnóstwo.Wierz mi ,ze to nie złosliwosc z mojej strony,tylko denerwuje mnie,ze tacy beznadziejni ,a potrafią okręcić sobei fajną babkę dookoła palca. Wiesz dlaczego cie zdradzał?Bo ma kompleksy,czuje się gorszy i głupszy od ciebie.Mądrzy i inteligentni mężczyźni tak sie nie zachowują,znają swoją wartość i nie muszą udowadniać sobie jakie mają branie i pieprzyc sie z każdą chętną zdzirą.

Gość Jakaaaa
Daj jego ogloszenie z danymi osobowymi, zdjeciem, nr telefonu na jakiejs stronce dla zbokow. Jak mu sie bede urywaly telefony od napalencow to bedzie smiesznie :D

Gość skoro chcesz konkretnego planu
O rany, Jakajaa, to już podchodzi pod paragraf :P

Gość Bumba lumba
Nasciemniaj mu, ze masz HIV i go zarazilas

Gość agatawwaw
o jaakaa tez o tym myslalam:) dobra troche ochlonelam. ale zrozumcie. ja sie czuje totalnie ponizona. a po nim wszytsko splywa. on nawet jak przeprosil to nie po to bym mu wybaczyla, czy ze zaluje tylko ot tak bo chyba wypadalo. nie wiem, moze mial dosc bycia ze mna w zwiazku ale pownien mi o tym powiedziec ze nie chce byc juz ze mna:( a nie mnie zdradzac. tym bardziej ze on czesciej mowil o slubie otp niz ja. nie naciskalam go do niczego. ja myslalam ze wszystko jest ok, naprawde duzo ze soba gadalismy bo uwazam ze to jest podstawa w ziwazku no i seks. moze chcial poczuc jakas pieprzona adrenaline.. nie wiem. jestem zla, oszukana i zdradzona, mega upokorzona i czuje sie nic nie warta i tu jak narazie ani nowe zakupy ani fryzjer nie pomoze. moze nie dzis, nie jutro ale chcialabym by mu w piety poszlo.

Gość agatawwaw
ehhh

Gość daj spokój.
Faceci to tchórze

Gość aleee
powiem ci tak facet zrozumie dopiero co miał jak cos straci,a jak zobaczy cie z innym facetem to wogolee

Gość agatawwaw
no nie wiem. ale pomysle o tym jutro:) jak Scarlet. dobranoc. mam nadzije ze uda mi sie zasnac. jestem potwornie zmeczona tym wszytskim.