Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaCzarnulka1111

Obecny chłopak a stara miłość - kuzyn

Polecane posty

Carrie- czy Ty dziewczyno wiesz co piszesz wogole? Jak możesz komuś życzyc śmierci czy az tak obrażac. Ja rozumiem obrazić, ale w taki sposób?! O zwykłą internetową kłótnie? Przerażasz mnie.

Gość aaaa ccc d
nikt tu nie będzie za Tobą płakał tępy brudzie . Mądrzysz się bo masz rodzine, jak ją stracisz to zgnijesz ! Skoro do 35 letniej kobiety piszesz gówniaro to faktycznie , dobrze to o Tobie świadczy . Jesteś pewnie jeszcze smarkiem . Które gówno wie o życiu . Rodzice Cie sponsorują , opłacaja studia ? W takiego kaszalota nie zainwestowałabym złotówki !

Gość aaaa ccc d
terri - bo to naprawdę nienormalna dziewczyna . :( Rozumiem , że dzielą nas poglądy .. ale po jaką cholere Ona obraża tą dziewczynę ? Że od razu z ojcem , przecież i takie rzeczy sie zdarzają . Ja nie miałam z tym nigdy styczności , napisałam tylko co myslę i jak jest .

Gość MałaCzarnulka1111
Nie kłóćcie się juz... Nie warto wg odpisywać tej carrie. Niech sobie pisze co chce, ona chyba ma satysfakcje jak się z nią dyskutuje. Takie historie jak moje zdarzają się często i to nie patologia. Nie jestem jakąś szmatą czy coś- nie piję, nie palę, nie przeklinam jestem normalną dziewczyną. Czasem uczucie jest silniejsze od człowieka i nic na to nie poradzisz.

A poza tym, skoro nie rozumiesz ironii to wróc do szkoły, bo majac 35 lat i byc taka idiotka to masakra. No ale być może pracujesz w sklepie na kasie, to sie nie dziwie. 🖐️ I zarabiam za pewne wiecej niż Ty, bo 2x średnia krajowa, czasami ponad. :classic_cool:🖐️ Tym razem oddalam się naprawdę. 🖐️

Gość aaaa ccc d
hahaha na dodatek ma rozdwojenie jaźni . Kochana policz sobie :) bo ja nie wiem jak to tam u Ciebie w rodzinie jest : http://pl.wikipedia.org/wiki/Stopie%C5%84_pokrewie%C5%84stwa

Gość aaaa ccc d
haha oddalasz się bo każdy na Ciebie najeżdza . po 1 ) Zrozumiałam Twoją kretyńską ironie - i co z tego ? po 2) za takiego tłuka 2xśrednia krajowa?! dobre .. a w tej bajce był smok ? po 3) Wyżej srasz niż dupę masz i sie obnosisz z tym ile zarabiasz po 4) Co masz do ludzi pracujących na kasie ja sie pytam ? po 5) Na kasie nie pracuję , skończyłam studia z opóźnieniem , bo niestety ja jako sierota nie miałam kiedys dużych warunków na wybicie się .. nie sponsorowali mnie rodzice tak jak zapewne Ciebie . Jesteś kretynką - za kogo Ty sie masz ? Myslisz , że jak sobie wymyslisz ile zarabiasz to możesz wszystkimi pomiatać ?

Gość MałaCzarnulka1111
to jest 4 stopień. :P już sama nie wiem co robic.

Gość aaaa ccc d
czyli się nie liczy tak ? kurczę , ja tego nie potępiam .. teraz wszystko się już dzieje , wiem jakie są realia :) spotkaj się z nim powiedz czego się obawiasz .. a razem na pewno dacie radę . :)

Gość gośćgosc 1215
Do MałaCzarnulka1111. To jest 5y stopien. Takze slub bez problemu, czy w kosciele, czy cywilny.