Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetrikk

nigdy nie widziałem nagiej kobiety na zywo

Polecane posty

Gość alkalalka
a ja tam bym chciała tak się pokochać z kimś tak czystym i niewinnym niczym anioł... choć przez chwilę poczułabym sie jak w niebie/;p

czas spojrzeć prawdzie w oczy przegrały prawiczki jak do 30 nie zamoczył to potem szanse równe 0.

jak Wy się kolokwialnie wyrażacie :o no nie wszyscy może ;) dorośli ludzie zazwyczaj nazywają akt seksualny po prostu seksem, nie ruchaniem, bzykaniem czy moczeniem :classic_cool:

Gość alkalalka
chłopcy a ile wy macie lat...? ja mam 25:) ale nie jestem dziewicą...

My tu sami niedorośli. Tylko ty NB jesteś, że tak powiem, obstukana w temacie seksu.

alkalalka jak się tak chwalisz to ile miałaś lat jak przestałaś być dziewicą?

Gość alkalalka
gratulacji niby czemu a co to takiego to wam powinnam pogratulować tego wianeczka:P a więc chłopcy podziwiam was..:P

Gość alkalalka
miałam 21 lat... i nie chwalę się...:P

oj tam, oj tam zaraz obstukana :o koleżanka na pewno bardziej :D chodziło mi o terminologię, ot co ;)

to jest akurat najpowszechniejsza wśród kobiet fantazja seksualna. tyle że dotyczy młodych i słodkich chłopców a nie starych i łysych dziadów. więc jak jakaś będzie chciała to znajdzie sobie młodszych i atrakcyjnieszych Nie bez powodu wspomniałam o fetyszystach :classic_cool: A tak odnośnie fantazji, to sporo młodych kobiet fantazjuje o starszych mężczyznach;) ja nawet krwi nie mogę oddawać jestem wątłego zdrowia Cholera, to w takim razie trzeba obmyślić inny plan na dodatkowy zarobek:P czas spojrzeć prawdzie w oczy przegrały prawiczki jak do 30 nie zamoczył to potem szanse równe 0 Po części się z tym zgadzam, to nie jest już wiek na naukę i niektórych spraw się już nie przeskoczy.

Gość alkalalka
e tam z musu jakbyś tak naprawdę chciał to wiele jest domów publicznych:P ja no raczej sama jestem skoro o tej porze nie jestem w tulona do swego ukochanego...:P

Krępuje sie kupować bułki w sklepie a mam sie odważyć isć do domu publicznego? :o

tylko dom publiczny to trzeba mieć jednak odwagę i kasę bo tanie to nie jest. A dwa to można coś złapać.

na tym zdjęciu niewiele widać :D jestem tutaj tak rzadko, że nikogo moje oko nie podekscytuje :D chyba idę spać....

po nas nie widać że jesteśmy prawiczkami bo nie mamy błony Fakt :D Jak idziecie ulicą to na czole też tego napisane nie macie:P O NB jakie oko kocie:)