Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darken rall.

Za 5-10 lat będziemy świadkami niezwykle ciekawego zjawiska. Faceci w ogóle nie

Polecane posty

zawarcie związku małżeńskiego ma znaczenie symboliczne, jest oficjalną deklaracją dla osób trzecich :D ale do tego potrzeba odwagi, tchórze :classic_cool:

Gość a po co komu małżeństwo
fakt, w sumie twoja umysłowa ciasnota jest przygnębiająca :O

będzie groził kobietom, że jak nie będą "grzeczne" to faceci nie będą się chcieli z nimi żenić :O Właśnie - to smutne czy śmieszne ? Nie umiem ocenić.

nie zachęcam żeby były grzeczne mają prawo do szczęscia i do seksu ten temat jest tylko o ciekawym zjawisku i tyle

ale zdajesz się nie pojmować, że szczęście i seks nie musi być związane z małżeństwem. Co więcej - zwykle nie jest :P Tego też chyba nie kapujesz.

imputujesz mi że czegoś nie kapuję nie mając pojęcia, że kapuję i wiem o rzeczach o których prawdopodobnie nie masz pojecia to jest śmieszne i żałosne ta postawa zarzucania innym niekapowania kobiety marzą jako dziewczynki o białej sukni i ślubie, chcesz im to odebrać?

Nawet powiem więcej - jeżeli w głowach wiecznie wymagających, leniwych i zaniedbanych już po 30tce szanownych rodaków nie zajdą odpowiednie modyfikacje, to nie to, że oni nie będą się chcieli żenić, to one nie będą ich chciały za mężów.

to ty i tobie podobni podobno chcą im to odebrać jak nie będą tańczyły jak im zagrasz. Śmieszne i żałosne, to są te twoje "teorie" z doopy wzięte. Ciao.

Gość rozwaliła cie gościu
kilkoma strzałami :D Też mówię ciao :D

Gość e tam głupoty pleciesz
też mam nadzieję, że kobiety niedługo się obudzą i zrozumieją, że małżeństwo niczego im nie gwarantuje. Zwłaszcza jak je zawrą z byle kim, a o byle kogo rodzaju męskiego w tych czasach nietrudno.

naprawde jestem dla was kobiety pełen wspólczucia bo cała wasza konstrukcja związku czy to malżeńskiego czy jakiegokolwiek innego opiera się tylko na dosyć naiwnym założeniu że uczucie tzw. miłości będzie trwać w oparciu o to dosyć kruche przekonanie budujecie związki i żyjecie nadzieją ta nadzieja może okazac sie płonna bo po pierwsze mało jest facetów na takim poziomie rozwoju w sferze psychiki zeby byli w stanie docenic wasze starania a po drugie skoro jest teraz znacznie łatwiej o inną dupę i seks to po co sie starać oraz poświęcać to duży, kłopotliwy i dość niewdzięczny wysiłek kiedyś to się przynajmniej w teorii "opłacało" oczywiście nie wykluczam przypadków miłości az po grób ale ile tego będzie? z drugiej strony plus jest taki,że jezeli w takich czasach taka relacja przetrwa to faktycznie było to prawdziwe

Gość ale co to ma do rzeczy
Można i w konkubinacie dorobić się współwłasności, alimenty jak związek się rolzeci też płaci strona, która się nimi po rozstaniu na co dzień nie opiekuje. Więc o co chodzi ? Zabezpieczać się na "czarną godzinę" warto ale można to robić i bez ślubu. A najlepiej być samodzielnym - zwłaszcza finansowo - bez względu na to czy jest się solo, w związku ze ślubem i bez.

Gość było to przewidziane
naukowo przewidziane że po epoce małżeńskiej powróci matriarchat rodzinę będą tworzyć tylko kobiety ze swoimi dziećmi to nieuniknione nie ma żadnego powodu aby brać sobie dodatkowo męża na kark mąż nie jest do niczego potrzebny a ten jeden czy dwa plemniki do prokreacji , kobieta zdobędzie bez problemu, już teraz na mężczyzn nie można liczyć więc po co wchodzić z nimi w związki nawet w świecie zwierząt panuje matriarchat w większości gatunków coraz więcej kobiet wie że miłości nie ma więc niedługo minie moda na miłość nieuniknione a mężczyzna jest poligamiczny, tylko seks i latanie po kolejnych duupach jest im w głowie niedługo tylko desperatki będą wikłać się w małżeństwa które i tak skończą się rozwodem , bo zdrada jest wszechobecna Kobiety nie będą chciały związków z mężczyznami matriarchat...historia zatoczy koło oby jak najszybciej

prawda jest taka, że przy takim rozwoju medycyny facet nawet do spłodzenia dziecka nie będzie potrzebny. obejrzyj sobie sexmisję. jest udowodnione naukowo, że rodzi się coraz mniej facetów a co za tym idzie jesteście gatunkiem ginącym. nawet sama natura uważa was za zbędny produkt :) więc ciesz się życiem puki istniejesz :)

Gość póki
co to w Polsce jest i będzie więcej młodych kobiet względem młodych mężczyzn, więc albo się dogadamy i Wy przestaniecie się puszczczać na lewo i prawo zawierając poważne związki bez łaski, śmiesznych wymgń i bujania w obłokach, albo przegramy wszyscy. Nie będziecie rodzić dzieci to prędzej czy później zaleją nas muzułmanie i zobaczycie dopiero co to znaczy kierat...

Gość greeeeeeeeeee2
ja tam tez nie zamierzam wychodic za maz chociaz porzadna ze mnie dziewczyna i dobra osoba mam was gdzies kłamcy i zdradzacze jak juz to wlny zwiazek a jak sie komus nie spodoba zegnam:D

a ja myślę że to kobiety nie będą chcialy wychodzić za mąż. Zresztą to już jest częstsze:D osobiście znam trzech facetów którzy o niczym innym nie prawią jak o slubie tylko. A ja i moje koleżanki nawet nie chcą o tym słyszeć:P

Gość prawdziwi polscy mężczyźni
smerfny hicie my nie chcemy ciebie i twoich koleżanek, takich jak ty przeznaczenie jest w agencjach towarzyskich, a po 50-tce w szpitalach psychiatrycznych

Gość prawiczy prawiczek 28
Sprawdź znaczenie słowa matriarchat. Bo to nie jest "kobieta sama sobie wychowuje dziecko bo nie opłaca się jej wiązać bo jeszcze facet ją zdradzi". To to sa kompleksy autorki. Albo jej niska atrakcyjność ostatecznie pociąg do skurwysynów.

Gość prawiczy prawiczek 28
W polsce wskaźnik urodzeń chłopców do dziewczynek wynosi 1,05. czyli na 100 dziewczynek rodzi się 105 chłopców. Dla całego świata jest bodajże 1,07.