Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaldi

pytanie do kobiet powiedzmy psychologiczne z dozą horroru

Polecane posty

Gość Ewaldi

wyobraźcie sobie kobiety taką sytuację, że : jesteś od dwóch lat mężatką i usypiasz roczną córkę w Waszym nowym i urządzonym mieszkaniu , mąż dzwonił po południu , że musi dłużej popracować ale masz pewne podejrzenia, że nie ma jego w pracy a poszedł znowu pobalować i ponownie wróci nad ranem wesolutki , właśnie otrzymałaś SMS-a od koleżanki, że mąż jest w klubie POD CISEM z jakąś kobietą i się fantastycznie bawią , wiesz o tym, że w szafie na górnej półce jest zawinięty w ręcznik nabity pistolet WALTER gotowy do strzału, czy nad ranem użyjesz WALTER-a ?

Gość Wompierz
użyję GLOCK'a 17Z....19 porcji ołowiu powinno wybić mężowi wszystkie głupie pomysły z głowy :classic_cool:

Gość e4121
nie mam kolezanek wiec ta sytuacja nie jest mozliwa. Pistolet sprzedalabym i kupila za niego jakies smakolyki....

Gość zaraz skoczę
a ja pojadę do tego klubu i przetrącę mu jajca

Gość wezmę Waltera
pójdę do klubu POD CISEM i urządzę rozpierduchę jak Rysiek z Klanu

Gość plastic algorythm of death
istniej także możliwość, że stary dobry walter zatnie się nad ranem...

Gość Ewaldi
chciałbym abyście wiedziały, gdy żona jest zajęta tylko dzieckiem a nie ma czasu dla faceta i ciągle są wymówki w stylu 'głowa mnie boli' i nie mam ochoty to facet nie wyrabia i zaczyna szukać okazji na zewnątrz i znajduje okazje idąc do klubu i zawsze jakąś kobietkę poderwie i nie ważne ile drinków zasponsoruje kobiecie , chodzi o to aby nie było nudy w życiu a żona zajęta na okrągło dzieckiem nie pozwalająca się dotknąć pozwala facetowi aby zaczął szukać , kobiety często popełniają ten sam błąd, uważają że mąż jest potrzebny aby była rodzina i musi zarobić na rodzinę i skoro jest dziecko to musi być odpowiedzialny za rodzinę ale gdy jest nuda w związku to facet zwiewa

ewald a ja chcialabym zebys wiedział, ze jezeli zona ma dziecko i ciagle boli ja głowa i nie ma czasu dla faceta to jestes pizda a nie facet :O bo zamiast isc na kurwy w ramach zabijania nudy zrobiłbys cos , zeby ta zona chociaz miała mozliwosc sie wyspac albo w spokoju polezec w wannie... wtedy nawet głowa ja przestanie bolec :O

Gość co za nonsensy piszecie
pewnie, ze uzyłabym waltera w calej jego okazałosci, pomijajc to, ze na noc do domu nie wrocil i pewnie juz sobie ulzyl :classic_cool: nad ranem, dziecko spi, a kobiecie sie chce, walterze, wez mnie !!! :classic_cool:

Gość Ewaldi
jeżeli żona nie pracuje i jej jedynym obowiązkiem jest zajmowanie się dzieckiem i w domu tak naprawdę nie robi nic i czeka na faceta aż wróci z pracy i zrobi pranie oraz obiad ugotuje to jak taka żona traktuje swojego męża , albo on wraca z pracy a żona mówi wprost, że : teraz zajmij się dzieckiem , jadę teraz z kumpelami na zakupy setki znam takich przykładów

Gość e4121
co to znaczy szukac okazji? Na zabawe? Jak ktos jest dzieciaty to zawsze ma okazje; bierze sie swoje dziecko i iidzei z nim na rolki, lyzwy, do kina, na lody, sanki... W czym problem?

Gość chce takiego meza
moze wieszm gdzie takiego znalezć ? tylko ze juz wychowalam dziecko, prowadzilam dom, pracowalam, bylam matka, praczka sprzatczka, kochanka i chyba czuje sie wypalona, bo w zamian dostalam, nic. kocham takie zycie :O

Gość e4121
jeżeli żona nie pracuje i jej jedynym obowiązkiem jest zajmowanie się dzieckiem i w domu tak naprawdę nie robi nic i czeka na faceta aż wróci z pracy i zrobi pranie oraz obiad ugotuje to jak taka żona traktuje swojego męża , albo on wraca z pracy a żona mówi wprost, że : teraz zajmij się dzieckiem , Jesli jedynym obowiazkiem zony jest to co piszesz, to i tak obowiazkiem ojca jest zajmowanie sie dzieckiem - rowniez. I to co dzien powinno sie mu samemu z wlasnej i nieprzymuszonej woli poswiecic co najmniej godzine - na czytanie ksiazki, zabawe albo kapiel. Jak ktos tego nie robi to nie powinien nigdy byc ojcem.

Gość Ewaldi
często na kafe czytam pytania kobiet w stylu : jakie znacie metody aby wychować faceta i zatrzymać faceta ? pytanie Stare jak Świat ale kobiety pomimo swojej inteligencji i błyskotliwości od tysiąca lat nie wpadły na to, że wystarczy do faceta się tylko przytulić i uśmiechnąć fajnie , pozwolić się dotknąć tu i tam i nie wyzywać na faceta , nie żalić się koleżankom na faceta , że ON SIĘ ZACHOWUJE JAK OSTATNIE BYDLE I ŻYCZĘ ABY ZDECHŁ fajnie by było, gdyby fascynacja w związku trwała co najmniej 150 lat i tego Wam życzę kobiety :)

no tak... typowy facet.... baba siedzi w domu TYLKO zajmuje sie dzieckiem 24 h , zrobi zakupy, zrobi obiad dla glodnego meza, upierze brudne gacie swojego meza, posprzata w domu, wyprasujei 1500 innych rzeczy a facet przychodzi z pracy do domu i jest wykonczony i chuj go obchodzi wszyzstko

Gość Ewaldi
guma orbit , gdybym był złośliwy to bym napisał tak : tysiąc lat temu zadaniem faceta było aby żyjąc w jaskini zapewnić ciepło , czyli facet organizował drewno na opał oraz potrafił krzesiwem ognisko rozpalić, facet organizował wodę i ze strumyka wodę przetransporował do jaskini i najważniejsze , zadaniem faceta było aby upolować obiad i setki nie tylko łosi padło od strzały a teraz kobieta odkręca kurek w kuchence gazowej i zapalarką zapala gaz pod kuchnią , czajnik elektryczny wodę grzeje a woda zimna i ciepła jest w kranie, wystarczy zawór odkręcić więc facet ma wolne , ponieważ w hipermarkecie kupił trzy pstrągi świerze, więc kolacja jest :)

Gość pomyśl tylko
Rzeczywiście masz porąbaną żonę. Bo tylko idiotka mogła poślubić takiego idiotę. A poza tym co bym zrobiła z facetem? NIC. Po co gównem brudzić ręce. Mniemam, że pytanie zadałeś z autopsji, stąd taka moja tykająca odpowiedź.

Gość Ewaldi
pomyśl tylko - piszesz aby pisać i bez sensu nic nowego nie wnosisz a poza tym nadal 'wolny skorpion jestem' :)

Użyję telefonu i zadzwonię do ślusarza, który wymieni zamki w drzwiach podczas, gdy mąż bawi się z nową koleżanką:classic_cool:

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nie

Gość pomyśl tylko
Napisałam to co myślę i wcale nie sprawia mi przyjemności obrażanie kogoś, ale cóż, zadałeś pytanie. Bierz zatem odpowiedzi po męsku, na klatę, na(wolną klatę skorpiona).

Gość do Ewaldi
ktos tu napisał, zebys sie zamienił z zona na obowiazki zrób to, zobaczysz co to znaczy "siedziec w domu i nic nie robic"

Ewaldi czy jak Ci tam. Gowno wiesz o domowych obowiazkach takze stul swj niewyparzony pyszczek. Zacofany jestes w chuj a udajesz inteligentnego:O🖐️

Gość Ewaldi
guma orbit zniknąłem na kilka minut, ponieważ robiłem pranie ale nie mam ochoty się tłumaczyć , jedno Tobie powiem, chamska jesteś w swoich wypowiedziach i język masz ostry, prawdopodobnie pochodzisz z jakiejś niszy , gdzie wulgaryzmy i schabowe są na porządku dziennym, raczej nie znajdziesz kontaktu z normalnym facetem i co chwilę będziesz faceta poniżać obelgami , szkoda Ciebie dla normalnego faceta , tylko z żulem się dogadasz , poniewasz znasz żuli

"szkoda Ciebie dla normalnego faceta , tylko z żulem się dogadasz , poniewasz znasz żuli " TAK, "poniewasz" znam żuli:classic_cool: zgadzam sie tylko z jednym - jestem chamska ale tylko dla chamskich ludzi a Ty sie właśnie do nich zaliczasz. Nie do zobaczenia 🖐️

Gość ło matko i córko .......
Ale Ty durny jesteś autorze. Wszystkim facetom wydaje się,że jak kobieta siedzi w domu i zajmuje się tylko wychowaniem dziecka,to ma czas i siłę na wszystko :O Tylko pomyśl,że jak dziecko jest małe (od 0 do 1 roku) a później od roku tak do 2-2,5 to za bardzo nic przy nim zrobić się nie da.Zorganizowanie sobie czasu tak,żeby zrobić obiad,pranie,zakupy,posprzątać a jednocześnie być za każdym razem do dyspozycji dziecka kończy się zazwyczaj tym,że nawet taka kobieta nie ma się czasu za przeproszeniem wysrać.A co dopiero jeszcze pięknie witać męża z uśmiechem i najlepiej serwować mu laskę przed obiadem :O A jeszcze facet wróci z pracy i stwierdzi,że skoro ona zarabia na rodzinę i rachunki to z wszelkich obowiązków domowych jest zwolniony,bo przecież jest zmęczony.... A zauważyłeś taką jedną prawidłowość,że jak dziecko kończy 2 lata,czasami mniej i idzie do żłobka czy przedszkola,to żona w tym czasie jest w pracy,jak malucha odbierze po pracy to idzie do domu sprzątać,gotować,prać i jakoś nie ma wolnego z tego tytułu,że pracowała i jest zmęczona,a u faceta dalej pozostaje bez zmian.... Więc zamiast biadolić,jacy to wy jesteście pokrzywdzeni,bo żona Wam nie daje,bo wiecznie jest zmęczona itp itd weźcie dupę w troki i jej pomóżcie,a wtedy czas i ochota znajdzie się na wszystko!!!