Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...nowa

Podoba mi się mężczyzna z pracy

Polecane posty

Gość ...nowa

Witam! Problem wydaje się być dzieciny, jednak sprawia mi spore problemy :) Mam 25 lat, od kilku miesięcy pracuję w sporej firmie, i jest pewien chłopak z innego działu, który strasznie mi się podoba. Rzadko się widujemy, ale zawsze jak się mijamy albo jesteśmy w tym samym miejscu zagaduje coś pół żartem, pół serio, uśmiecha się. kiedy pisaliśmy maile w sprawach służbowych też nie pisał tego "językiem służbowym - formalnym", tylko z żartem. Niedawno dostałam awans a w naszej firmie takie wiadomości rozsyłają kadry e-mailem do wszystkich pracowników. Jako jedyna osoba, z którą nie mam kontaktu i raczej nie współpracuję, przysłał mi maila z gratulacjami, oczywiście odpisałam. Chciałabym jakoś dać mu znak, żeby wiedział, że mi się podoba. Z drugiej nie wiem, czy to dobry pomysł, wiadomo narażam się na plotki, i jeśli coś nie wyjdzie to będzie nie ciekawa sytuacja.

Gość jestem leniiem
napisz mu coś w mejlu

Gość nudy panie
zapytaj go czy nie uczciłby Twojego z Tobą co Ci zależy powiem Ci że podobał mi sie pewien chłopak kiedyś ale stwierdziłam, ze jeśli ja jemu też to na pewno prędzej czy później coś zagada i tak czekałam aż w końcu stwierdziłam że nie podobam mu się w takim razie a potem, po latach, dowiedziałam się ze on przez 2 lata się we mnie podkochiwał ale był nieśmiały więc nigdy wprost się nie zapytał czy się umówimy

Gość esteeeeeee
nastepnym razem, jak napisze Ci maila, albo zaczepi w pracy.. powiedz mu, ze idziesz po pracy na Twoja ulubiona goraca czekolade w miescie - moze ma ochote sie doalaczyc? jak mu sie podobasz, to chlopak na pewno pojdzie...powodzenia

Gość nudy panie
miałam na myśli czy nie uczciłby z Tobą Twojego awansu

Gość ...nowa
niestety nie jestem na tyle odważna, żeby napisać mu coś, lub zaproponować wyjście jako pierwsza :/ Raczej myślałam o tym, żeby jakoś dać mu znak, że jestem zainteresowana ale nie tak w prost :)

Gość nudy panie
dotknij niechcący jesgo penisa;)

Gość jestem leniiem
co za kretynski pomysl :D i co to niby ma dać?:P