Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frghae

czy mogę nosić długość mini?

Polecane posty

Gość frghae

Mam dość brzydkie nogi :O nie są grube, bo jestem szczupła (chociaż nie chuda ;) ), ale mam brzydkie kolana i cellulit na udach:O w dodatku mam bardzo jasną karnację i nie mogę się opalać, bo spalam się od razu na czerwono:O mogę nosić spódniczki mini, czy raczej nie będzie to wyglądało estetycznie?

Gość trudno stwierdzic...
tak po opisie trzeba by te Twoje nogi zobaczyc. ale skoro sama masz watpliwoscie to raczej nie...

Gość sabia
powiem Ci tak... chodź w tym w czym czujesz się dobrze, seksownie, to Twoje życie, a co inni pomyślą to ich sprawa i problem:)

Gość aleee
powiem ci tak,moze to i bd wygladac pewnie nie zbyt ladnie i fajnie ale mozesz nosic mini do rajstop wtedy zakkryjesz celulit i jasny kolor twojej skory,a teraz mamy taki wybor rajstop ze jest w czym wybierac!!!!

Gość Edmunt Pipa
jeżeli jesteś wysokoskanalizowana oraz spod tej mini spodnicy nie beda Ci piersi wystawaly to tak jak najbardziej wskazane

Gość aleee
uwazam tak jezeli sie w tym dobrze czujesz to je pokazuj,bo chodzi o to zebys to ty sie dobrze czula,ja uwazam ze nie sa takie zle....;)

Gość aleee
jezeli ktos ma zadbane nogi to niech je pokazuje bo co ?bedzie je cale zycie zakrywal,,,uwazam ze nie estetycznie wygladaja nie ogolone ,ale ty masz zadbane nogi ......wiec pokazuj pokazuj i czuj sie z Tym jak najlepiej bo przeciez jestes kobieta......!!!!!!!!!!;););)!!!!!

Gość sabia
jeśli to rzeczywiście Twoje nogi to nie jest źle, ale na prawdę!!! Są kształtne, i tak jak ktoś tu wyżej wspomniał leginsy, albo rajstopki i będzie gites:) Nie przejmuj się, nie jedna dziewczyna chciałaby mieć takie nogi jak Ty :) pozdrawiam ;)

Gość aleee
to nos jakies fajne rajstopki i bd dobrze ,a w cieple dni bez rajstop bo sie uparujesz...chodzi o to zeby w swoim ciele sie czuc dobrze i zaakceptowac to jakie jest...jak kazda kobieta mamy kompleksy i nie jestesmy idealne ale jakos trzeba dawac sobie z tym rade .......!!!;);)