Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chylę czoła przed porządnymi

Porządne kobiety nie bzykają się bez związku

Polecane posty

Gość Chylę czoła przed porządnymi

Bez związku robią to ladacznice

Gość MiniminiKruszynka
Dokladnie tak jest. Tylko faceci porządnych nie doceniają- myślą ze powiedzą czułe słowka a my zaraz im wskoczymy do łóżka. Oczywiście znaczna większość facetów taka jest

Gość za porzadna to kazda
sie uwaza. a wiekszosc to latawice po 5 partnerach

Gość do hailie
a ty uznajesz seks bez zwiazku?

No po 5 to rzeczywiście latawice. Ludzie wy macie po 15 lat? A powiedzcie mi jak facet idzie z laska do łożka bez związku to tez jest dziw*a czy raczej maczo?

Uznaję każdy seks, na który godzi się dwoje ludzi (kiedy nikt nikogo nie zmusza do danych zachowań seksualnych). Osobiście nie zdecydowałabym się na przygodny seks, czy z kimś, kogo znam krótko :o Jakkolwiek, seks z kimś, kogo znamy, ale nie łączy nas głębsza relacja, też jest ok. Jeśli jasne są pewne zasady i brak jest oczekiwań od którejkolwiek ze stron.

Gość do hailie
zaden chlopak nie marzy o dziewczynie ktora z kumplami sypiala

A czy pisałam o sypianiu z kumplami? Nie chciałabym mieć faceta, który sypiał z moją koleżanką/znajomą, a teraz zaleca się do mnie. Mam wrażenie, że facetom to mniej przeszkadza. Znam kilka przypadków, gdzie kumple sobie dziewczyny do łózka przekazują:o

do do hailie- jak facet taki ograniczony,że liczy się dla niego tylko błona to sorry. a nie pomyslałeś, że nie każda dziewczyna marzy o takim ograniczonym facecie? do haile- ja sie z Tobą zgadzam- jeśli obie osoby chca to nie ma w tym nic złego.

Gość do hailie
ale oni je tylko do lozka traktuja

Gość do hailie
tu nie chodzi o blone, ale o zasady kobiety. kobieta moze nie byc dziewica, ale nie sypiac z facetami z ktorymi nie jest w zwiazku, bo ma zasady

Do łóżka, nie do łóżka - jak kobieta wie, że to tylko seks dla samego seksu, to o co chodzi? Nikt nikomu serca nie złamie i godności nie odbierze.

Gość no to ja tezzzzzzzzzzz
on chyba mial co innego na mysli

Gość zgadzam sie z hallie
ale dodam ze to nie prawda z tym ze faceci nie chca kobiety ktora byla z kumplem :) Ja jednoczesnie majac 29 lat, mialam 2 facetow, z drugim sypialam a wlasciwie sypiam juz 3 lata z przyjazni ale milosc to chyba nie jest, jestem byla jego kumpla, a on mnie kocha :P

Gość zgadzam sie z hallie
A ja mam takie dziwne zasady ze staram sie nikogo nie krzywdzic i byc dobrym czlowiekiem :P

Widzisz, każda kobieta ma inne zasady. Szukaj takiej, która respektuje i podziela Twoje. Myślę, że przy bliższym poznaniu się, będziesz w stanie ocenić, czy potencjalna kandydatka na partnerkę spełnia Twoje wymogi i jak traktuje znajomości krótkie, oparte na "one night stand" :) Można o tym porozmawiać. Tak, jak na każdy inny temat.

zgadzam sie z hallie, i o to w życiu chodzi:) Nie robić ludziom tego, co Tobie niemiłe ;)

smutni i nieszczęsliwi muszą być ludzie dorabiający do seksu jakąś ideologię. poza płatnym seksem a więc robienia czegoś ze swoim ciałem na co sie ochoty nie ma dla kasy bo łatwiej i zdradą, to reszta dozwolona! seks (mądry z zabezpieczeniami) to zdrowie!

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
porządne kobiety kiedy są w związku też się nie bzykają - z nikim poza swoim chłopem :D

Gość do hailie
a dla mnie prowadzenie sie kobiety to bardzo wazna sprawa

Gość e4121
tu sa chyba albo 15 - letnie gowniary albo jakies babusie w wioski pod Kielcami... A co jak ktos nie mam ochoty na zwiazek, tzn. lubi niezaleznosc? Nie macie tego slowa w slowniku? Waszym zdaniem niezaleznosci ma oznaczac celibat?

Gość do hailie
kazdy ma prawo szukac partnerki takiej jakiej chce

Gość e4121
ja jeszcze spytam, jak zdefiniiujesz pozadnych mezczyzn?