Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddaaa

smutek, przemyślenia... płacz...

Polecane posty

Gość dddaaa

a dziś się wypłakuję i upijam swoje smutki w drinku, ktos się przyłączy?

Gość dddaaa
4 msc temu rozstałam się z facetem, którego bardzo, ale to bardzo kochałam. Uderzył mnie. I musiałam się rozstać (ale to dłuższa historia). Płaczę za naszym nienarodzonym dzieckiem, które straciłam rok temu, ale nadal boli tak samo..... Tęsknię za nimi, ale wiem, że juz razem nie bedziemy...to mnie strasznie boli, i ciężko jest mi się z tym pogodzić

Gość dddaaa
pijany kjójićek - trzymam za słowo ;)

bardzo mi przykro:( moze to zadne pocieszenie ale widocznie tak musialo byc. Na pewno jeszcze bedziesz miala dzieciatko i super faceta:)

Gość Smutna codziennie
ja sie przyłącze, bo chociaz mieszkam z mezem jestem zawsze sama i bardzo samotna, mimo ze co wieczór siedzi obok mnie :(:(

też mi przykro, nawet nie wyobrażam sobie straty dziecka, nad facetem nie ma co płakać, nie jest wart!

Gość dddaaa
guma orbit Dziękuję:) Ja też w to wierzę, marzę o rodzinie - jak pewnie nie jedna z nas... Muszę przyznać, że mimo to jakos się trzymam, ale to przede wszystkim dzięki psychoterapiom - niestety, ale taka prawda. Dostałam niezły cios od życia, ale nie poddam się! Mimo, że to tak bardzo boli...

Gość dddaaa
Smutna codziennie Chyba wiem o czym mówisz... Na początek przytulam... pijany kjójićek Msz rację nie jest wart płaczu, po trzech latach pokazał swoją prawdziwą twarz, że takie rzeczy muszą się zdarzać....

Gość dddaaa
Słuchajcie, nie chcę się żalić nad sobą... nich to bedzie wątek dla tych co w danej chwili maja ochotę się wygadać, np. oraz popłakać...... Ale zadowalające jest to, że mało teraz osób , które maja taką potrzebę:)