Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klakierka

spławił ale wciąż patrzy..

Polecane posty

Gość Klakierka

Cześć ! W pierwszej klasie gimnazjum zauważyłam takiego jednego chłopaka. z równoległej klasy. Bardzo mi się spodobał i często na niego zerkałam. ;] . Widziałam że on to zauważył i też tak robił. Niestety nie miałam odwagi porozmawiać z nim. w żaden sposób. koniec roku. wakacje..myślałam o nim.. 2 klasa gim. Pierwszy dzień szkoły...apel.. nie widziałam go ;( Następnego dnia ujrzałam go.. i wtedy coś poczułam ;];];] opowiedziałam o nim siostrze. przejęła się tym ;) w końcu napisałam do niego, odniosłam wrażenie że jest b.nieśmiały ^^ chciałam z nim nawiązać blższy kontakt ale nie wychodziło. gadaliśmy tylko przez neta, w realu ani razu ;( przestaliśmy pisać... nie mogłam patrzeć na niego w szkole....tak bardzo chciałam o nim zapomnieć.. ;(;( październik. pierwsza dyskoteka w sql. niezbyt dobrze się bawiłam.. końcowa wolna piosenka.... ja siedziałam a on stał. patrzył się na mnie ... tak jakby oczekiwał aż do niego podejde. nie zrobiłam tego... zatańczył z inna. chciałam z tamtąd wyjść ! zauważyłam że po tym tańcu od razu poprawił się mu humor.. wrociłam do domu. smutna jak cholera. nie mogłam sobie wybaczyć że z nim nie zatańczyłam. :(:(:( po paru dniach przemyśleń napisałam do niego żeby o wszystkim zapomniał. grudzień.. a on wciąż się patrzy, ja także. nie wiem co o tym myśleć. miałam taki okres że starsznie polubiłam szkołe. ;/ chciałam go znów ujrzeć. od początku roku strasznie się zmienił.. jakby nabrał odwagi do dziewczyn. jest b. zgrany z koleżankami z klasy... widze na przerwach jak sie zachowuje. .. aż mnie skręca z zazdrości , ale co moge zrobić ?? kocham go ale nie byłabym w stanie z nim chodzić ... to dziwaczne i bolesne. mam przyjaciela .mowie mu o wszystkim . stara sie bym zapomniała , ale nie mogę. ten przyjaciel kiedys sie we mnie kochał a ja go zraniłam... strasznie źle sie z tym czuje i nie wiem czy on cos jeszcze czuje do mnie. nie chce go ranic opowiadajac ze kocham innego... wszystko jest takie cholernie trudne !! ta miłość przyszła tak nagle.. a ja nie mam juz siły.. nieraz mówie sobie że przez nią zniszcze sobie całe 3 lata gimnazjum.. odnosze ronież wrażenie że on chce bym była zazdrosna o niego...albo chce żebym sie odwaliła. ale przecież to tak odmienne rzeczy.. powiedzcie mi co mam robić ?

Gość Klakierka
sorki nie do tego tematu XD

Gość bcgjnghk,hj,l
Daj sobie z nim spokój. Może patrzy z ciekawości żeby sprawdzić czy Ty sie patrzysz. Już wykonałaś pierwszy ruch, a on nie odbił piłeczki. Nie pisz nic do niego. W żadnym wypadku nie wysyłaj dramatycznych wiadomosci, zeby zapomniał o wszystkim itd. Po prostu olej go. Możliwe nawet, że jak go olejesz, to sam zainteresuje sie Tobą. A moze przyjaciel jest Tobie przeznaczony? Przejdzie Ci... to zauroczenie...

Gość Klakierka
Dziękuję ; D

Gość bcgjnghk,hj,l
Wiesz, czasem można w chłopaku wzbudzić taką przekorę polegającą na tym, że nie będzie mu dawało spokoju dlaczego Ty już się nie patrzysz i olewasz go. Sam może zacząć Cię wtedy zaczepiać. Nie od razu oczywiście, troszkę czasu musi minąć... Powodzenia :)

Gość bcgjnghk,hj,l
A.... i oczywiście bądź zawsze piękna w szkole ;) Ale nie wyzywajaca, bo to nie jest dobra metoda na wzbudzenie w kimś takich uczuć, jakich pragniesz ;)