Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Mycha

Pomóżcie mi znaleźć film może komuś się kojarzy??

Polecane posty

Oglądalam baaardzo daaawno temu na TVP1 początek filmu. Bylam wtedy mala i nie pamiętam jak on się nazywal może ktoś z Was będzie wiedzial? Tak więc film zaczynal się jakimś balem/imprezą w dużej rezydencji albo zamku, wszyscy się bawią. Byla jakaś akcja, że pokazano zegar na którym wybila godzina (chyba pólnoc) i jakiś koleś (może demon?) chyba zabijal tam ludzi. Coś mi świta, że otwieral drzwi od jakiegoś pokoju i w nich "znikal" albo scena w toalecie, że dwóch mężczyzn zalatwialo swoje potrzeby, jeden wyszedl po czym ten "demon" poderżnąl gardlo temu, który zostal w toalecie. Wiem, że chaotycznie to opisalam jednak bylo to baaardzo dawno temu a chcialabym obejrzeć film po raz kolejny - choćby z racji tego, że tak slabo go pamiętam :) Będę bardzo wdzięczna za pomoc aa i nie byl to "bal maturalny" chyba (opis z filmweb mi się nie zgadza)

aa jeszcze przypomnialam sobie scenę w której ten sam facet, który poderżnąl gardlo próbowal zgwalcić jakąś dziewczynę i jakiś chlopak ją chcial uratować. kurcze tyle lat już go szukam 💤

Gość ta niedobra pupaa
Mysia, tak chygba polowe horrorow by mozna stresciicc :p Ja niedawno widzialam The children (2009), polecam.

hakuna masz na myśli ten japoński horror? Film o którym piszę to raczej byla amerykańska produkcja i oglądalam go chyba jakieś 10 lat temu :(

no wlaśnie ten film byl taki "specyficzny" to w toalecie bylo jakoś na początku i w ogóle taka dziwna atmosfera. Nagle zegar się pokazuje i wybija godzinę.. ciężko opisać coś czego się prawie nie pamięta :P

Gość asiuniaczek18
Proszę o pomoc widziałam kiedyś w telewizji jak omawiali pewien film ale nie mogę za nic w świecie przypomnieć sobie tytułu ani aktorów wiem tyle z niego: grała w nim jakaś aktorka (możliwe że to był film w stylu kostiumowy historyczny coś takiego) która była pokazana jaka jest piękna i tak dale później została o coś oskarżona in trafia do więzienia jest torturowana (ona jest nie winna) chcą coś od niej wyciągnąć ale ona nie wie co ma powiedzieć i taka już poobijana wykrzykuję co mam wam powiedzieć!! później jest pokazana jak jest wypuszczona z tego więzienia ale to już całkiem inna kobieta ma skrzywiona szczękę czy coś takiego jest po prostu wrakiem człowieka. Więc jeśli komuś przyjdą jakieś pomysły na tytuł tego filmu to z niecierpliwością czekam na odpis

Gość instsuktor
może "bal maturalny" ale to nie demon tylko gość który spieedolił z wiezienia