Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka 1991

Podobają wam się te szpilki???

Polecane posty

Gość maturzystka 1991
pijany kjójićek - ok pzepraszam.

Gość maturzystka 1991
podroby i tyle - nie mam problemów ze sobą. Jak masz tyle kasy, że stac Cię na takie buty to fajnie. Mam nadzieję, że Ty masz chciaż taki zajebisty gust jak mówisz. Zazdroszcze.

Gość grafenwalderr
nie słuchaj tych zazdrosnych krów same pewnie chodzą w adidaskach i zazdrosc je zżera że w takich butach by sie nie odwazyly choc z pewnoscia im sie podobają wolą kogos zjechać żeby sie dowartościowac ze jednak ich szmaciane buty są lepsze od twoich Mnie sie buty nieziemsko podobają...jednak dobrze sie zastanow. Sama ostatnio kupilam kozaki na takiej podeszwie i wyszlam w nich tylko 3 razy...z bólem w łydkach doszłam do domu ledwo dysząc. Myslałam że sie naucze ale jednak nie. Jeśli ty potrafisz chodzic w takich to czemu nie

Mi się bardzo podobają:) i myślę, że będą pasowały do sukienki

Gość lesny dzban
moim zdaniem buty są strasznie tandetne i nie wyglądają na zbyt porządne może poszukaj innych wysokich czarnych szpilek? na pewno znajdziesz gdzieś ładniejsze

Gość grafenwalderr
lesny dzban moze pokaz swoje buty chetnie pokomentuje gust ;D

Gość nv;jknb
mnie też się nie podoba to coś co wisi z tyłu. Poza tym ok, ale strasznie wysokie. Ja bym się w nich tylko umęczyła, ale jeśli jest tak jak mówisz, że umiesz w takich chodzić i nie meczą Cie to czemu nie :)