Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka 1991

Podobają wam się te szpilki???

Polecane posty

Gość ja dziewica ja dziewica
Nie podobają mi się wcale

Gość kaka demonaaaaaa
Byłyby super, gdyby nie to dyndające bardziewie z tyłu

Gość podroby i tyle
wszyscy doskonale wiedza kto robi buty na czerwonym spodzie a to sa zwykle podrobki.

No właśnie, znajdź takie bez tych pierdół z tyłu i czerwonej podeszwy.

Gość maturzystka 1991
Ja wiem, że orginalne są szpilki Laboutina ale nie będe wydawać tyle na buty. Też mi się to dyndające z tyłu nie podoba ale będzie pasować do reszty. Ja lubie takie wysokie buty.

Gość ja tylko
spoko, będą pasowały. W ogóle są bardzo ładne.

Gość maturzystka 1991
czarne buty z czerwoną podeszwą będą mia pasować do czerwnono-czarnej sukienki. Mam też czerwoną torebkę.

Gość Louboutina
nie nie mają imitować butów Louboutina, gdyż jego buty są wyjątkowe i ich nie da się imitowac. No ale nie chce wydać tyle kasy na same buty. Chodzi mi tylko o to żeby pasowały do całości. Przymierzałam te buty i są wygodne. Przynajmniej takie robią pierwsze wrażenie bo ciężar topy wydaje się być dobrze rozmieszczony dzięki platformie. Ma ona ponad ok 2 cm i jeszcze kawałek jest w bucie czyli ogólnie platforma jest większa ale jej część jest ukryta.

Gość maturzysta 1991
sory tam wyżej to ja :P pod Louboutina :D

Gość maturzystka 1991
*stopy.

Gość blelelelele
tania imitacja Christiana Laubutina. i w dodatku nie dokladna, czewona podeszwa to nie wszytsko

JA myślę, że jeśli dasz radę w nich tańczyć to dlaczego nie, sama miałam buty w podobnej cenie tylko jak ja miałam studiówkę to jeszcze nikt nie miał internetu i buty pochodziły ze zwykłego sklepu, pół klasy takie miało. Jeśli Ci się podobają to dlaczego nie?

Gość bej be
o fuj !!!!!!!!!!!!

Gość maturzystka 1991
Zasznurowana Lalka Voodoo- masz rację :) a na wszelki wypadek wezmę buty na przebranie :P blelelelele - jak mi dasz kasę na te buty to z chęcią kupie sobie orginalne buty Laubutina :) niestety ja mam tylko 1000 zł na studniówkę i muszę się z nich zmieścić.

Gość podroby i tyle
bedziesz wygladac jak czerwono czarna idiotka.Jeszcze mi powiedz ze wlosy masz czarne a usta pomalujesz na czerwono hahaha.Czerwono czarna sukienka,czerwono czarne buty i czerwona torebka.Istna maskara ale jak lubisz wygladac jak tandeciara to ok,idz tak i baw sie dobrze :)

Gość klik klik klik klik
no i co z tego ze imitacja?? a kogo to?? jak sie tobie podobaja to bierz i juz jak dla mnie za wysokie, ale podobaja mi sie ogolnie :)

Gość maturzystka 1991
Zasznurowana Lalka Voodoo - no ja idę w ponczochach :) ale wezmę napewno cos na zmianę. A innymi się nie przejmuje. Mam długie włosy ciemny brąz ale ust nie maluje na czerwono bo nie lubie. Tamta laska chyba tandeciar nie widziała, :D jak inni mają dużo kasy to niech sobie kupują drogie buty.

rajstopy tez koniecznie czerwono czarne :D pytałaś o opinie czy nam sie podobają wiec nie rozumiem skąd nie zadwolenie?

Gość maturzystka 1991
pijany kjójićek - no to wypowiadaj się na temat butów a nie nazywasz mnie tandeciara a rajstopy będą cieliste.

Gość maturzystka 1991
pijany kjójićek - sory to nie Ty ale tak czy inaczej pytam o buty a nie dodatki.

Gość podroby i tyle
hahah z tymi rajstopami strzal w dziesiatke,koniecznie koniecznie wez czerwono czarne :) i wlasnie nie rozumiem panienek ktore pytaja o opinie a jak ktos powie co mysli to sie obrazaja.Jak masz taki problem ze soba to nie pytaj tylko kupuj i tyle.A to ze nie masz kasy nie swiadczy o tym ze masz gust bo z tego co piszesz to nie masz go za grosz czerwono czarna dziewczyno.

Gość maturzystka 1991
podroby i tyle - ja się nie obrażam. to Twoim zdaniem co pasowaloby do czerwono-czarnej sukienki? Nie znasz mnie więc mnie nie oceniaj. nIe podobają ci się to ok. Ja sie narazie tylko zastanawiam nad ich kupnem.