Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aeki

Zdradzona;((

Polecane posty

Gość aeki
Postaram się opisać to w największym skrócie. Byłam z chłopakiem 4 lata. Mieszkaliśmy razem wszystko było ok.Planowaliśmy dzieci, ślub. Potem musiałam się wyprowadzić na jakiś czas, a On przez 3 miesiące po tym,najpierw zainteresował się koleżanką z pracy, a potem zaczął z nią umawiać, lecz jednocześnie był ze mną. Czasami wspominał, że nie pasujemy do siebie, że to nie ma sensu itd. Tyle, że w tym czasie zdradzał mnie z koleżanką z pracy. Po tym czasie ostatecznie rozstał się ze mną i jak się później okazało powiedział część prawdy, przyrzekł, że nie będzie kłamał i ustaliliśmy, że będziemy utrzymywać kontakt. Koleżanka z pracy doszła do wniosku, że nie potrafi tak żyć, bo dowiedziała się, że będąc z Nią był również ze mną i mimo, iż w pierwszym momencie dała mu szansę, to i tak potem doszła do wniosku, że to nie ma sensu. On nie próżnował między czasie poznał 7 lat młodszą dziewczynę, którą okazała się " puszczalską". Był z Nią 3 miesiące. Ja codziennie utrzymywałam z Nim kontakt. Niestety dalej KŁAMAŁ. Pewnego dnia napisał mi, że jestem Jego aniołem stróżem, że dziękuje, że się nie odwróciłam, że nie ma sił już żyć. Spotkaliśmy się i uczucie odżyło. Prosił, żebym znów zamieszkała, wyznał miłość, prosił, żebym wybaczyła, błagał o dziecko. I tak to trwało 2 miesiące. Ja chwilowo nie mogłam zamieszkać, a On znów poszukał pocieszenia u innej 7 lat młodszej dziewczyny. Od 2 miesięcy z Nią jest, pije, robi co chce. Ona zabroniła mu kontaktu ze mną, mimo wszystko dzwoni za Jej plecami. Nie widziałam go od momentu zdrady. Nie wiem co dalej. Codziennie płaczę. Nie mogę się z tym pogodzić. Nie zdążyłam mu pierwszej zdrady wybaczyć. Chciałam to przemyśleć. Nie chciałam pod wpływem emocji podejmować tak ważnej decyzji. Nie wiem co się z Nim dzieje?? Jak zapytałam, to odpowiedział.." Może potrzebowałem odreagować". Najgorsze to, że go kocham dalej.. Nie potrafię teraz normalnie żyć.. Straciłam ochotę na cokolwiek.. co to za życie.. ??

Gość aeki
gdy jej wpycha czlonka do pochwy to ja czuje wciaz jakby mi tego czlonka wpychal

Gość aeki
ale on zaniedlugo bedzie inrzynierem a gdzie ja potem inrzyniera za meza znajde?

Gość aeki
Super nie zabezpieczyłam tego pieprzonego pseudonimu hasłem i teraz jakiś idiota pisze jakieś bzdury za mnie...jak porażka to na całego

Gość sprawdziszsama
zdradzona jestes a to poczatek bo on dal ci hiva:((

Gość aeki1
i tego członka tak brak a zostal tylko smak!!!;(( a on wciaz te mlodze posuwa a mnie olewa a ja jestem taka wspaniała ,dlaczego,powiedzcie no pofieccie!!??

Gość aeki1
dodam,ze wyrznełam łbem o kant jego łózka!!! członka Jego brak mi brak,czuje wciaz Jego smak,niezapomniany smak słony jak moje łzy...o tak...MIŁOSC to nas polaczyło.UCZUCIE.Miłuje Go i Czekam.Wróc o moj Miły.

Gość aeki1
Ja chwilowo nie mogłam zamieszkac bo byłam z innym,tez ma zostac inrzynierem.On nie proznował,szukał pocieszenia.A mi wciaz smaku Jego brak,o tak! Jak zyc bez TEGO SMAKU? Zycie to jak koperta bez laku!

Gość aeki1
bardzo mi Go brakuje,tesknie zerkam na ine uje...ale nie porownue bo On mial Najlepszego,UCZUCIE nas polaczylo.O tak!!!

Gość aeki1
nie zdazyłam mu pierwszej zdrady wybaczyc a juz zdradzil raz i drugi,i te długi i moj nos długi,MILOSC to ten stan,JEgo uczucie ,o tak,ooo taaaaaaaak

Gość aeki1
Zrozumcie!!!! Tak mnie kreci,ze zdradzil ze ja musze Go zobaczyc!!!!!!!Od momentu kiedy zdradzil,zycie sens stracilo!!!Do gory nogami sie wywróciło!!!Bo taka ze mnie piczka ze lubie gonic króliczka :) MILOSC ON,Jego smak...gorzki i słony na przemian,to SERCE...słyszycie?bije mocno!!!!Czekam i dam.Wybacze.Jestem Jego Aniołemmatołem.I ŁZY moje.O tak.

Gość do autroki /
Nie raz ,nie dwa Cie zdradzal...Uwierz,ze to pieprzony egoista.Daj sobie szanse na normalne zycie bez niego !!!

Gość agikir
chce TYLKO jego JEgO!!!To Jemu DAM

Gość nigdy do niego nie wracaj
to patologiczny kłamca, który wie, że cię krzywdzi, ale go to nie rusza.

Gość KochamGoIworce
wroce jak tylko kiwnie Ogioniem

Do aeki1- dziękuję za miłe komentarze, czytając je natychmiast odzyskałam chęci do życia.. To przykre, że ktoś pisze takie bzdury, nie znasz mnie, nie masz prawa, a może jesteś zbyt prosty, żeby napisać cokolwiek innego?? Nigdy nikogo nie zdradziłam!!!!! NIGDY!!!! A wyprowadziłam się, bo mam kłopoty ze zdrowiem. HIVA też nie mam to do sprawdziszsama - zdążyłam to sprawdzić, także dzięki za miłe komentarze. ..