Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black hearted love

Zazdroszczę ludziom, którzy wyjechali na studia do innego miasta

Polecane posty

Gość Black hearted love

Ja zostałam w swoim mieście i niestety, to był błąd. Ze studiami wiązałam wielkie nadzieje, wydawało mi się, że będzie to nowy etap w moim życiu, ale z tego, co widzę, niewiele się zmieniło. Na studiach niby okey, do tej pory zdawałam wszystkie egzaminy w terminie, ale nie powiem, żebym była do końca zadowolona. Inaczej wyobrażałam sobie ten czas w moim życiu. Chciałam wyjechać, usamodzielnić się, poznać prawdziwe życie, nawet jeśli nie zawsze łatwe. Ale stało się tak, że zostałam w domu i teraz strasznie tego żałuję. Zazdroszczę ludziom, którzy uczestniczą w programach typu MOST czy Erasmus lub tym, którzy wyjechali do innych miast. Przynajmniej zmienili miejsce i spróbowali czegoś nowego. U mnie wszystko fajnie, ale tak trochę jałowo, bez celu.

Gość Black hearted love
A jak u was ? Studiowaliście w innym mieście czy zostaliście w swoim?

Gość ja po szkole sredniej
wyjechałam na studia 150km od domu

Gość Black hearted love
Zazdroszczę:) Ja studiuję w Katowicach, na UŚ, ale jak dla mnie to miejsce jest takie sobie. Wolałabym Kraków lub Wrocław.

Gość Black hearted love
Strasznie się męczę i nie wiem jak wytrzymam tutaj aż 1,5 roku, które zostały mi do obrony pracy licencjackiej.

Gość ja po szkole sredniej
ja bym sie pomęczyła, jesteś na półmetku, więc nie tak wiele ci zostało, no a potem możesz iść na mgr dalej, ale polecam już zaocznie :)