Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkwnx

do ostrej siostry

Polecane posty

Gość pkwnx

Musisz mieć bardzo nudne, samotne, przesrane życie jeśli juz od rana siedzisz na kafee i pier...... farmazony. Satrasznie mi szkoda takich osób jak Ty, nie masz koleżanek w realu? O chłopaku czy partnerze życiowym nie wspomne? Pracujesz?-nie uwierzę w to! Wchodzę na kaffe średnio co 2dni a Ty ciągle tu siedzisz, nie żąl Ci życia? Odpowiedz bez złośliwości?

Oczywiście,że odpowiem :classic_cool: Mam zayebiste , ciekawe życie. Jednak,żeby takim było nadal pracuję, ponieważ jestem od chój zaradna mam robotę ośmiogodzinną w której w ciągu góra 1,5 ha "obrabiam się" , resztę czasu chciał nie chciał spędzam w internecie . A Kafe niezmiennie dostarcza mi niebywałych doznań humorystycznych :classic_cool:

Gość pkwnx
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jasne? tak sobie to tlumacz............ uciekam do normalnego zycia bo takie mam..PAPAPAPA niedorajdo internetowa

Gość w koncu ktos to zauwazyl
Ostra, ciekawe jaka to robota co sie w 1,5 godziny wyrabiasz? Chyba jakaś praca chroniona w zakłądzie dla nie tego umysłowo?

Bo jak ktus ma gwno nie robote, a przecie za siedzenie na kafe nikt ci nie placi. Podsumujmy, bylejaka robota, brak chlopa do poruchania, kolezanki zadnej to szuka rozpaczliwie na necie znajomosci.

Anielko Babciu klozetowa - robotę mam pierwsza klasa :classic_cool: A wy zapierdalajcie po 14 godzin za chójowe pieniądze niedorajdy :D Pa pa

Gość OSTRA KONSKA MORDO
gol wasiory :classic_cool:

Gość ostra zrobilem rzut ekranu
twoje IP, to kwestia czasu, tak jak twoja praca tam :D 🖐️

Gość 7878hhjj
ostra olej to,zazdrość to paskudna cecha ja podziwiam zaradne osoby,myślę,że masz mądrych rodziców skor o nauczyli cię zaradności

JA tam nie widze zadnej zaradnosci w siedzeniu na necie i szukaniu tu przyjaciól i poklasku. Jestem pewna ze w realu to bezrobona, samotna szara mysza na utrzymaniu rodzicow bez chlopaka i zadnych widokow na przyszlosc. Nie ma takiej pracy!!!ktora pozwala na siedzenie na necie 24 ha

Gość 7878hhjj
ja zauważyłam że ostra żegna się z cafe zawsze po godzinie 15 więc nie siedzi tu 24 na h i non stop nie pisze

Gość koleżanka pijawy
-bezrobotna -brzydka -z komplesami -gruba -niedoruchana -wasiata pizda :classic_cool:

Gość Anielo fajny nick
No jeszcze rozumiem ze w robocie mozna conieco kliknac, ale on siedzi nonstop, zycia poza kafee na pewno nie ma

A co do tego który zrobił "rzut ekranu" , dzwoń, dzwoń, jak będziesz gadał z szefem pozdrów brata ode mnie :D

Gość koleżanka pijawy
nigdy nie doroslaś i nie dorośniesz nam do piet,tępa dziffko bez szkoly marny podszywie prawdziwych Degeneruchów,Myruś też na ciebie sra 🖐️))

Gość Anielo fajny nick
Mnie tam najbardziej bawi to, ze ona za wszesla cene chce sie tu wylansowac, pokazac jaka ona fajna, super babka na scigaczu. A jezyk ma jak jakas lafirynda z gimnazjum, ZERO kobiecej klasy

Gość pracuje u brata
ahahhahahahahahahahahahhahahaha, ale sie wasiata placze w zeznaniach :D:D:D:D:D

Gość koleżanka pijawy
zależy ruro,ale o nim możesz zapomnieć :classic_cool:

Gość ten od IP
klamiesz ostra,twoje IP wskazuje ze klikasz z prywatnego domu,a raczej to jakies blokowisko,teraz nie jestes w zadnej pracy :D

Gość koleżanka pijawy
i zgol wąsa :classic_cool:

Gość koleżanka pijawy
tylko wspomnialam Myrusia,a już ci pizda klekocze :classic_cool:

Gość ten od IP
nie jestem hakerem, powiedzmy malenka ze mam swoje wtyki wiec nie klam bo sie pograzasz dzieciaku :)

Gość Ostra fajna babka z ciebie
Chcesz moze kota? powaznie pytam.