Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkwnx

do ostrej siostry

Polecane posty

Gość do Ostrej
Nie zastanawia cie,ze cos z toba chyba nie tak, skoro tak cie tutaj ludzie nie cierpia?Rozumiem jeden dwa wpisy,ale to jest non stop.Zastanow sie nad soba dziewczyno.Bo to nie jest smieszne,ani normalne.🖐️

Gość zaje26bista
ale z was wszytkich hejtersi! a co was to obchodzi jakie ona ma zycie co ? ja bardzo lubie czytac jej texty tak samo jak dyrektore i paru innych...... poprawiaja mi humor, zawsze :) a jak was to wkurwia to nie czytajcie proste!!!! pozdro 4 all

Gość ostra fajna babka z ciebie
chcesz moze kota? powaznie pytam

ale się tu jazda zrobiła :D produkujecie się, a ostra się z was wszystkich śmieje :p :)

Gość ostra fajna babka z ciebie
a nie jest samotny twój kotek? no szkoda, szkoda...

Gość koleżanka pijawy
za dlugo się,już wąsata dziffka nie pośmieje 🖐️ :classic_cool: ))

Gość Anielo fajny nick
a dyrektore kolejny debil, co za wszelka cene chce byc kóóóllll, a w rzeczywistosci pryszczaty prawik

Gość te dwa yebane trolle
sa na kafe jakies ze dwa lata ta pizda,a ten niedoruchany chudy prawik pare miechow,i wydaje im sie ze kurwa rzadza,chooja tam :D

Wiecie, co kocham na kafe? Taką bezwzględną pewność, że WIEM: kto jak wygląda, ile ma lat, czy ma się z kim ruchać, jaki jest jego ulubiony kolor, jaki wazon stoi w jego pokoju na parapecie, jakie bułki kupuje w osiedlowym sklepiku:D

Gość zaje26bista
ja pierdole alez wylazi z was ta polska jebana zoclc........ zenada jestescie daleko daleko pod kazdym wzgledem ...

Gość dyrektorekk...
co to za blachara w starym gruchocie w stopie? jakies ma rzadkie klaki :D i chude giczaly :D

ten od IP - takie pytanko - nakarmiłeś już dzisiaj swojego niewidzialnego przyjaciela, który ukrywa się w twojej szafie?

dyrektore - jesteś bardzo wrażliwym młodym człowiekiem - śpieszę więc by wyjaśnić że to, co napisałam, absolutnie nie odnosiło się do ciebie:) Co do obozów- jestem wolnym strzelcem i lubię skakać z 🌻 na 🌻

Koleżanko Pijawy nie wysilaj się za mocno :D Nie raz pisałam skąd jestem , jak się nazywam :classic_cool: Ale mnie gardlo napierdala :O

Gość drersiaż
🌻

Gość dyrektorekk...
takich ud kurwa to nawet paluszkiem nie tknales :D a ta blacharska koorfa to dla mnie tlem moglaby byc z tymi farbowanymi,rzadkimi klaczorami i morda zacieta jak u zmiji i nosem kuzwa jak Baba Jaga :D