Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczkaaaa21

myślałam ,że to dobrze mieć talię 60 i płaski brzuch ,a

Polecane posty

Gość laleczkaaaa21

okazuje się ,że chyba nie wg ludzi... mam w talii dokładnie 61. wiele kobiet mnie łapie za tą talię ,albo za płaski brzuch i mówią ,, aleś ty chuda" czy coś w tym stylu... wagę mam prawidłową mam biust C i biodra 93 i kosci mi nie wystają ,a jednak wiele ludzi mówi mi ,że powinnam przytyć,..

Gość hahahahha no tak
jakbyś miała taki obwisły ,albo wypukły brzuch jak oni i talię 70 ,a raczej jej brak to nikt by sie nie czepial bo by nie zazdroscil :P

Gość laleczkaaaa21
mam 162 więc raczej nie o to chodzi.. ale czy talia 61 jest faktycznie bardzo chuda i powinna być grubsza?

Gość golciaa
calkiem normalna ja mam 58 i mi to nie przeszkadza

Gość Ja mam 164 i 60cm w pasie
ok. 94 w biodrach, waze 64kg i nikt mi nie mowi ze jestem chuda!!! :P

hej Ohydna :) Ja mam 164 i 60cm w pasie -> to musisz mieć bardzo krągłą kobiecą figurę :)

Gość gość
Wąska talia i szerokie biodra? Nie zazdroszczę! To już lepiej mieć figurę modelki wąska talia i wąskie biodra :P

LatteMacchiato -> wąska talia i szerokie biodra są bardzo seksy więc masz czego zazdrościć ;p

Gość hahahahha no tak
masz super figurę wg mnie ;) na modelkę i tak jesteś za niska ,a one mają chłopięcą figurę i to nie jest w właśnie powalające

Gość szuszarka
to ty je szczyp w wałki na brzuchu i mów "fajne masz sadełko"

Gość MałaaDuża
Może wg ciebie... Czyżby nutka zazdrości??? Do autorki: nie smuć się, nie jesteś odosobnionym przypadkiem :)

Gość MałaaDuża
To o zazdrości było do Latte...

Osobiscie wolalabym miec inna figure, tylek plaski i nie miec problemow z kupnem spodni...

Gość szuszarka
Nie wiem, po co dyskusje, co lepsze, a co gorsze. Kazdy z jakąś budową sie urodził. jedna kobitka bedzie miała szerokie biodra i wąską talię, inna bedzie miała figurę "linijki". Ja chocbym nie wiem co zrobiła - nie mam wcięcia w talii, mam wąskie biodra i szeroką talię. Moze sie komus nie podobać, ale ja sie dla niego operować nie będę, tym bardziej, ze sie sobie podobam. Grunt to dbać o siebie, nie hodować wałków, utrzymywać sie w jakiej takiej kondycji fizycznej

Levviatan - zwlaszcza jak musisz szyc spodnie na miare albo nosic sklepowe odstajace 20-30cm w pasie ...

Ciesze sie mam waska talie ale biodra chcialabym miec choc 10cm wezsze...

Owszem, ale nosze je bardzo rzadko, tylko na niektore imprezy, bo nie znosze niewygodnych ubran.

Poza tym przeciez nie bede zima przy -15 spacerowala do pracy W SUKIENCE :o

Gość szuszarka
Żeby mi dupa urosła? Po pierwsze - nie zależy mi na większej dupie, po drugie - jakoś drastycznie to moim proporcji nie zmieni. Nigdy nie bedę miec. proporcji 2:3, chocbym sie posrała (gdyby mi na tym zależało)

Gość regres to uczuciowy gej
chwalisz sie czy sie zalisz?? i wszystko jasne

Ja mam 164 i 60cm w pasie -> no tu jest problem ;] ale może jest jakiś sklep z ubraniami na ciebie? poszukaj na allegro

Czasem udaje mi sie trafic, nie wiem od czego to zalezy. Kiedys byly tez dzinsy o kobiecym kroju, pasuja mi tez biodrowki, tyle ze ich rowniez nie nosze :P Tak naprawde uszycie spodni kosztuje tyle ile dobrej jakosci portki, wiec czasem szyje, czasem sama przerabiam kupne... i sie wsciekam.

Pasek powoduje ze spodnie nie spadaja, ale tworza sie takie ruloniki z materialu wokol pasa. Zreszta sam sprobuj przymierzyc spodnie 30cm w pasie za duze ;) Nie jest to najwygodniejsze. Poza tym nie wiesz moze, ale wiele modeli damskich spodni produkowanych jest bez szlufek do paskow. Ja wycinam trojkat materialu w kazdym z bokow, ale wkurza mnie koniecznosc przerabiania wszystkich spodni

to zajebiscie dobrze jesli masz talie 60 i plaski brzuch!!! ciagle nie moge "was" zrozumiec plaski brzuch = zmartwienie, wałki tłuszczu = zmartwienie, blondynki chca miec ciemne włosy, brunetki jasne itd... qrwa to sie nigdy nie skończy;(