Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska się cywilizuje

Zauważyłem że coraz więcej murzynów na ulicach- wreszcie się cywilizujemy

Polecane posty

kończy się zaścianek

gdzie ich widujesz? ja raczej widze coraz wiecej azjatow

w Krakowie dość sporo, wiadomo że część to turyści, no ale dużo już jest studentów czarnych

Gość prawiczy prawiczek 28
Od kiedy to poziom cywilizacji mierzy się kolorem skóry ludzi chodzących po ulicach? Chińczycy mieli cywilizację kiedy w europie mieszkało się w szałasach.

przeszliśmy już okres cywilizacji zamkniętych, obecna cywilizacja obejmuje cały świat z jego róznorodnością

Gość Ania 1989
Zdecydowanie, bardzo się z tego cieszę- Polska miejmy nadzieje stanie sie miejscem atrakcyjnym dla cudzoziemców. Jestem z trojmiasta, i u nas niestety to rzadkosć zeby spotkać kogoś z innego kręgu kulturowego, a szkoda. Mówisz o murzynach, super, rownież w żadnym wypadku nie mam nic przeciwko arabom, Turkom. Potrzebna multikulturowość.

Rozumiem że jesteście rasistami?No bo skoro cywilizację mierzycie w kolorach skóry to oznacza to że jesteście rasistami.Wiele Polek też jest rasistowska i z góry przekreślają białego człowieka i wybierają czarnego.A teraz kilka faktów,mówicie że jak są czarni to oznacza cywilizację?Więc zapraszam do Afryki,zobaczcie jak wygląda ta cywilizacja czarnych,a następnie pojedzcie do Japonii ,czyli jednego z najbardziej rozwiniętych krajów świata pod względem techniki i kultury,ciekawe czy spotkacie w tym kraju choćby jednego murzyna.

Zresztą w Japonii są tylko Japończyki,tam nie ma innej rasy,a mimo to jakoś ten kraj jest najbardziej cywilizowany i rozwinięty.

volkista - a musi być polka ? zawsze mozesz szukac wsrod innych :)

Gość Ania 1989
Z tego co mi wiadomo, to rasizm uznaje wyższość rasy jednej nad drugą, a to jest mi zdecydowanie obce. Mam wrażenie, że polscy faceci po prostują boją sie konkurencji ze strony innych nacji, w " walce o kobiety"- może trzeba sie bardziej postarać, a może bardziej o siebie zadbać.

Blu-Ja już się chyba poddałem i nie szukam.Czym więcej kobiet poznaje tym bardziej się do nich zrażam.Chyba jestem zbyt głupi żeby umieć pojąć ich mentalność.Innego wytłumaczenia nie widzę,nie chcę po prostu zwalać całej winny kobiet i mówić im że one są głupie,wolę powiedzieć i nawet wierzyć w to że to ja jestem głupi bo nie umiem zrozumieć kobiet.Problem w tym że kobiety na tej swojej"mądrości" przegrywają swoje życie tak jak te ofiary Simona Mol.Dlatego staram się coś z tym zrobić i głosić hasło "Nigdy więcej"

Ania 1989-Mylisz się,rasizm to jest podkreślanie rasy.Czyli na przykład musisz zatrudnić połowę czarnych pracowników a połowę białych bo tak prawo nakazuje,czyli jest to rasizm bo przy zatrudnianiu musisz się kierować kolorem skóry.To samo z wyborem partnera,jeśli partner jest biały to nie ma szans na daną kobietę,natomiast jak jest czarny to od razu ma wzięcie u kob9iety bi nie jest biały tylko czarny.To samo co napisałaś z emigrację,ty uważasz że jest wtedy fajnie i dobrze jak są emigranci.Czyli uważasz że powinniśmy specjalnie sprowadzać emigrantów po to żeby tylko była cywilizacja,czyli np jeśli Niemcy czy Ukraińcy by przejechali to by było źle z tego względu że są tą samą rasą co Polacy,ale jak murzyni czy Araby to już bardzo dobrze z tego względu że są właśnie czarni i nie pochodzą z Europy.To jest rasizm Aniu w stosunku do białoskórych ludzi.

Powiedz to sztandarowemu przykładowi Simonow Molowi. Trochę cios poniżej pasa :O. Ale nie mogłem się powstrzymać. Rasizm to będzie stosowanie kryterium rasowego. Nie ważne czy: zero zielonych, 5:5 białych/niebieskich.

Gość Ania 1989
Do Volkista Jesli już to Arabowie, a nie ARABY !!!

Gość Ania 1989
A tak z ciewości Volkista, ile masz lat ?- zaciekawiles mnie .. ja mam 21. Mimo wszystko milego dnia :)

Gość jestem rasistka...
mieszkam w UK i jeszcze zobaczycie jakie te czarnuchy beda stwarzac problemy w PL.

Przecież do polski nie opłaca im się przyjeżdżać. Socjal żaden, praca za 300 euro, język trudny. Tak długo jak polska nie będzie miała zarobków jak bogatsze kraje starej UE, tak długo imigracja będzie sporadyczna. Lepiej jechać dalej.

Bo afrykę trzeba było podzielić na państwa według plemion a nie kolonii. Chociaż wtedy mielibyśmy wojny zamiast wewnętrznego ludobójstwa. Jedna choler.

Gość wypnijsierazdwa
Hę? czyli bedziesz cuchnac i kopulowac i tancowac bez pomyslunku ?

Gość BielBielBielleBeellee
Szanujaca sie biała Kobieta nigdy nie zeszmaci sie zeby sie zadac z...Sa ścierwa ale to zawsze było.Niewyzyte i prostytutki co licza na wpadke z zamoznym ale sie przeliczyły.

Gość Bambolobo
Tak jak biały człowiek się wyrzynać to żaden murzyn, 2 wojny światowe mieć, komunizm mieć, tyle ludzi zginąć jak pół Afryka. Postępowe wojny mieć nie to co murzyna z Afryka, murzyna zabijać, żółtka też zabijać tyle że żółtek się nie dać powstanie bokserów zrobić, komunizmem świat zarażać dlatego potem chiny, kambodża, wietnam być Inkwizycje mieć, czarownice palić, wynalazki z całego świata kraść, nawet herbaty nie znać ani ziemniaka nawet buraka, prochu nie wymyśleć, papieru nie wymyśleć, cyferek nie wymyśleć dopiero od araba zakosić. Chodzić po całym świecie i rabować. Przed waszym przybyciem żadnej biedy w Afryce nie być, ludzi do niedawna w Europa zabijać okropnie (była Jugosławia), ciągle świat okradać przez swoja polityka Historie Europy poczytać - murzin może się od was uczyć jak zabijać, ciągle się pomiędzy sobą zabijać, nie byc rok przerwy żeby nie zabijać, a ile się znęcać na biedakiem, aaa szkoda gadać

Gość Ja Pan Władca
Ale po kiego grzyba ten biały ciul wszędzie jeździł, kto go do Afryki, Ameryki i Australi zapraszał, no kto? Żyliby se czarni jakby se żyli, oni o nasze luksusy nie prosili, indianie tak samo, a zresztą żadnych luksusów by nie było jakby ten biały złodziej z całego świata nie pozbierał wynalazków i je złożył do kupy co dało postęp Doszliby kolorowi do tych wynalazków to by doszli, nie to nie ale badźmy konsekwentni Europa dla Europejczyków, Azja dla Azjatów, Australia dla Australijczyków, Ameryka dla rdzennych Amerykanów czyli Indian Czemu biały jebał się ze swoim długim nosem wszędzie, wpierniczał się w nieswoje sprawy, gdyby nie siła robocza murzynów to chuj by był a nie postęp i gdyby nie tanie surowce z trzeciego świata To że se offermo bezmyślnie klepiesz w swoja klawiaturę to zasługa przodków twojego czarnucha bo byś se pisał gęsim piórem

Gość fdgdfgdfgdfg
Może ktoś otworzył plantację bawełny?

Bo to się nazywa rozwój i postęp. Wszędzie wyglądający tak samo. Myślisz, że państwa w afryce to żyły sobie pokojowo? Jak by mieli możliwość to oni by się rozprzestrzenili i zanieśli swoją wizję świata. Nie wiem co w tym dziwnego. "Europa dla Europejczyków, Azja dla Azjatów, Australia dla Australijczyków, Ameryka dla rdzennych Amerykanów czyli Indian" A wiesz, że np. aktualni polacy przywędrowali z zza uralu? Za to indianie przypłynęli do ameryki z Polinezji. Prawdopodobnie. Bo są znaleziska archeologiczne, kontestowane przez "rdzennych" Indian, które dowodzę, że oni też wybili poprzednich mieszkańców. Zawracanie rzeki kijem.

Aniu 1989-Mam 26 lat. Częściowo macie rację ze biały nie powinien się pchać z swoimi rekami na inne kontenenty.Pchał się tylko dlatego że jego cywilizacja była ogromnie rozwinięta i miał możliwośc podboju tych krajów,co moim zdaniem było niemoralne i źle się stało.Ale myśmy naprawili częściowo swój błąd,kolonie oddaliśmy im.Rząd USA i Australi płaci duże pieniądze rdzennym plemienią Indian (USA) i Aborygenom(Australia).Jednak pragnę zaznaczyć że biały człowiek nie wiązał się z ich kobietami.Nie brał sobie za żonę Indiankę czy murzynkę.Po za tym,my Europyjczyki nie ponosimy odpowiedzialności za głupotę ówczesnych rządów Europejskich.Nasi przodkowie przecież żyli na swojej ziemi i nigdzie nie wyjeżdżali.Nie widzę powodu aby do Polski sprowadzać murzynów czy arabów.Przecież mamy bezrobocie a dodatkowo mamy kłopot z mieszkaniami których jest zbyt mało ,tym samym nie mamy warunków aby jakichkolwiek emigrantów przyjmować.Ale niestety rasizm nas wykończy,jak pisała Ania1989 to "fajnie że przybywa czarnych" Oznacza to że jest rasistką,bo antyrasista nigdy by nie powiedział że w kraju powinni być czarni czy też nie,dla antyrasisty jest obojętne czy w kraju żyją tylko rodacy czy też emigranci,antyrasista to człowiek dla którego każdy jest równy i rasa nie ma znaczenia a Ania podkreśliła że dobrze że mamy czarnych,czyli ona uważa czarnych za lepszych od białych a tym samym jest rasistką.Antyrasizm to obojętność na rasy znajdujące się w danym kraju!!!Ja jestem rasistą,tak samo jak większość ludzi.Różnica miedzy nami jest taka że wy jesteście za zwolenikamii rasy czarnych i podkreślacie ich plusy,robicie ich lepszych od białych,jednocześnie jesteście rasistami w stosunku do rasy białej.A więc obaj jesteśmy rasistami,z tym że wy uważacie siebie za tolerancyjnych i antyrasistowskich mimo że tak nie jest.

Gość ania 1989
Volkista, ja uważam, że wszystkich powinno być po trochu- nie przeszkadza mi w żadnym wypadku jak mijam czlowieka innej narodowości . btw do Arabów mam słabość więc , ok ich wyłączmy z tej rozgrywki :D - mają u mnie specjalnie względy.

Aniu,a czemu ma być ich wrzędzie po trochę?Czy wśród ludu Eskimosów też są araby i czarni?Czy w dżunglach Amazońskich też żyją biali?Więc czemu uważasz że kolorowi w Polsce powinni być,czym oni są lepsi od Polaków?Czemu uważasz że są nam potrzebni? A co do arabów to żal mi cię kobieto.Nawet nie wiesz ile polek cierpiało,ile było gwałconych ,bitych i zabijanych przez arabów.Czyli jak by nie patrzeć to jesteś rasistka,bo Polak w rewalizacji z arabem nie ma u ciebie szans,po prostu z góry go skreślisz tylko dlatego że ma biały kolor skóry.Coś z tobą nie tak skoro podobają ci się ludzie z obcej rasy.Jakie jeszcze gatunki seksualnie cię podniecają?

Gość jkhgfhj
czarne kurwy

Gość ania 1989
Volkista, jeżeli tak to pojmujesz, to ok dla twojego lepszego samopoczucia - jestem rasiatką. Chociaz uważam, że w żadnym stopniu nią nie jestem. Co do Arabów, nie masz żadnego prawa tak sie o nich wypowiadać, no chyba, że spędziles kilka miesięcy w krajach arabskich to ok wtedy sie zgodzę i stwierdzę ze twoja opinia to obiektywna opinia. Nie wypowiadaj się źle o rasie, narodowości o ktorej nie masz pojecia i kierujesz sie tylko zgubnymi stereotypami, które sprawiły wiele szkód .... btw a te teksty o podnieceniu seksualnym zachowaj dla siebie. NIe mam ochoty z tobą na ten temat rozmawiać.