Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska się cywilizuje

Zauważyłem że coraz więcej murzynów na ulicach- wreszcie się cywilizujemy

Polecane posty

Aniu1989-Pogadaj z tymi polkami co z arabami wyjechali z Polski a potem w sposób partyzancki z dziećmi uciekali przez granicę ,a policja i wojsko ich ścigała bo mąż zgłosił że matka porwała mu dzieci i che je wywieść do Polski.Pogadaj z rodzicami córek z którymi nie mają kontaktu bo wyjechały z arabem do jego kraju,a arab zakazał jej kontaktu z jej rodziną.Myślę że ty tego nie mówisz poważnie,przecież aż taka głupia to chyba nie jesteś żeby takie bzdury pisać.Chyba że jesteś to wtedy będziesz musieć się o tym przekonać na własnej skórze,twoje dzieci z nim też się o tym przekonają,poczytaj pewne rzeczy: http://www.dobramama.pl/pokaz/70374/arab_jedyna_nadzieja_ze_przeczytasz/1/1 http://www.wprost.pl/ar/173496/Kochanica-Araba/?O=173496&pg=1

Gość Biała flaga -
Volkisto, masz oczywiście rację, tyle że co mnie dodatkowo denerwuje to fakt, że Polacy bardzo chętnie mieliby przygodę seksualną z Murzynką i najchętniej wzięli ślub z Azjatką.

Biała flaga -niestety,ale jakoś ten nasz kraj w przyszłości widzę w czarnych kolorach a nie jak dotychczas w białym kolorze.

Gość Biała flaga -
Tak w ogóle kto pisze takie dyrdymały. Nieuki jedne! Polska jest krajem cywilizacji łacińskiej, więc się nie cywilizuje, gdyż... już jest cywilizowana! I to najlepiej jak się da, nie ma lepszej cywilizacji od łacińskiej. Obca cywilizacja się nam wlewa i tyle.

Gość ania 1989
Volkista to ja odbije piłeczke, mówiąc i polecajać ci strone arabia.pl, gdzie znajdziesz cala mase historii kobiet, które związaly sie z muzułmaninem i nie wyobrażają sobie innego zycia.

Aniu a jesteś pewna że te kobiety to piszą a nie araby i organizacje arabskie?To świadczy że jesteś naiwna i łatwo cię zmanipulować,wystarczy że jakiś anonimowy wpis poczytasz i już w to wierzysz.Również dobrze takie wpisy może każdy z nas pisać.Nie bądź naiwna i głupia

Gość ania 1989
Volkista strasznie jestes przedzony do tych JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM ARABÓW,(nie żadne araby- araby to konie). W zasadzie jestem, pewna, ze ją to kobiety z krwi i kości, i nie stoją za tym żadne organizacje. Kompletnie nie jestem w stanie zorzumieć twojej wrogości i agresji w stosunku do nich. Mysle, że Polacy-nasi piekni rodacy wcale nie są gorsi w znęcaniu sie nad żonami - ojj uwiez mi, że nie. pisze prace magisterską o islamie i wiem chyba troche wiecej od ciebie

Gość ania 1989
"Blu-Nie chodziło mi oto że każdy murzyn ma HIVa,po prostu murzyn mając świadomość że ma HIVa to specjalnie dąży do stosunku z jak największą ilością kobiet bo oni naprawdę wierzą że to jedyny sposób aby być zdrowy i pozbyć się choroby.Polak który ma HIVa to unika seksu,nawet w gumce." Volkista to twoj wpis, przeciez włos sie na głowie jezy jak to czytam, totalny zaścianek i słoma z butów. tylko tyle powiem i ty smiesz mi mówić o rasizmie...

Aniu1989-Coś czuję że już po tobie.Wspomni w tej pracy o Simonie Mol i jego ofiarach Dżihadu.Twoje życie i twoja sprawa co z nim zrobisz,a coś czuje że będziesz w nim cholernie cierpieć i żałować swoich decyzji tak jak ofiary Simona Mol.Ale widzę że ty jesteś z tych co najpierw muszą popełnić błąd żeby go zrozumieć.Chyba nie już na ciebie ratunku.Pewnie w przyszłości w twoich ciężkich i trudnych warunkach,samotna i zamknięta w pokoju będziesz wspominać to forum i moje słowa,i będziesz żałować że mnie nie posłuchałaś.Szkoda tylko że już będzie za późno dla ciebie na ratunek.

Gość ania 1989
ale powiedz, w czym taki Arab jest gorszy od ciebie, czego uważasz go za czlowieka inej kateogrii, ktory jest zdolny tylko do przemocy wobec kobiety.

Gość nie dam sie nabrać
JASNE :D cywilizujemy, o to dobre!!! ja jestem "na zachodzie" pełno tu murzynów, i coś wiem o tym jacy oni są "cywilizowani " ha ha ha

A czym według ciebie się różni Labrador od Amstaffa?W czym Labrador jest gorszy od Amstafa i na odwrót? Dziewczyno,ja nie twierdzę ze jest gorszy czy lepszy,on jest po prostu inny bo to inny gatunek.Tak samo jak Koń i Osioł ,to są dwa różniące się od siebie gatunki.Te gatunki mogą mieć ze sobą potomstwo(Muł)ale nadal są to DWA RÓŻNE GATUNKI ZWIERZĄT !!!!To samo jak Jeleń i Sarna czy Żubr i Bizon ,Słoń Afrykański i Słoń Indyjski.Są to osobne gatunki,a tym samym są całkowicie inne od siebie,inaczej przeszły ewolucję,inaczej wyglądają i maja inne charaktery.Tak samo jak rasy psów się od siebie różnią i każda rasa ma inny charakter.Mam nadzieje że teraz coś zrozumiałaś

Gość wielbład dwugarbny
Dziewczyno,ja nie twierdzę ze jest gorszy czy lepszy

Gość wielbład dwugarbny
Dziewczyno,ja nie twierdzę ze jest gorszy czy lepszy jak to nie twierdzisz przecież na innym topie mówisz że to są owłosione małpy, a więc rasa daleko gorsza niż biali. Sam sobie przeczysz, co i rusz odwracasz kota ogonem i taka z tobą polemika

Gość ania 1989
U ludzi tak sie składa, że gatunek jest jeden CZŁOWIEK ROZUMNY. Czy ci sie to podoba czy ni należymy do jednej rodziny ssaków naczelnych.

Wielbłądzie,przecież nie jest tajemnica że czarnoskurzy mają mniejszą inteligencją niż biali,zółci czy czerwoni.Więc to że są mniej inteligentniesi to nie znaczy że są gorsi.Ja do małp i goryli nic nie mam.Natura się nie dzieli na lepszych i gorszych.Czy szczur jest lepszy od myszy czy gorszy? Po za tym czemu Amerykanie jeździli do Afryki po niewolników,czemu z Indian niezrobiono niewolników tylko płynęli po nich aż do Afryki? Aniu1989_Według ropagandy politycznej lewaków to jest jeden gatunek człowieka.Ale nauka zdecydowanie wyklucza tylko jeden gatunek.

Gość ania 1989
a ty rozumiem, ze zasilasz szeregi partii o nacjolistycznym podłożu czyli młodziezy wszechpolskiej, która pewnie jak by mogła to by usunęla z polski wszelką inność.brawo tak trzymaj.....

Aniu1989-Nie masz pojęcia o ruchu prawicowym w Europie a chcesz cos powiedzieć.Młodzież wszechpolska to są matoły,nie rozumieją idei prawicy.To są chrześcianie,czyli wyznają kulturę żydowską.Ja jestem poganinem ,tak jak cały prawicowy ruch polityczny.Ci z młodziezy to klekają przed żydem,a Aryjczyk nigdy przed nikim nie klęknie,dla mnie bóg to Świętowid,który jest Bogiem wojny a mój znak to Słowiańska Swastyka(Nie mylić z Niemiecką).Po za tym młodzież wszech Polska to nacjonaliści a ja nie jestem nacjonalistą,nie mam nic do innych nacji.Nie można być prawicowcym czy patriotą a jednocześnie popierać i szerzyć kulturę żydowską-watykańską.

W Polsce jedyny wielki ruch prawicowy to jest "Zadruga",niestety lewactwo dokładnie go inwigiluje,

Gość ania 1989
Jak to nie masz nic do innych nacji, a uważanie innych za ludzi mniej inteligentnych jest ok, ?

Co do wcześniejszej wypowiedzi o HIV. Parę dni temu w filmie dokumentalnym o pewnym afrykańskim państwie szaman powiedział, że mężczyzna zarażony wirusem zostanie wyleczony jak będzie spał z jak największą liczbą kobiet. Najlepiej dziewic

Aniu1989-Nie masz kompletnie wiedzy na temat ludzki.Zamiast Arabami to zajęła byś się białą rasą a nie tym pod gatunkeim ludzkim.Rasa to ludzie z innego gatunku.A nacja to naród, grupa narodowościowa, etniczna czy też narodowość.Rasa dzieli sie nap na Białych,czarnych żółtych ,czerwonych.A nacja to Germanie,Słowianie,Celtyci,Galowie itp.Oczywiście można tez je podzielić na narody czyli Niemcy Polska,Framcja itp,jednak to już jest podział na polityczny nacjonalizm.Te nacje pochodzą wszystkie z grupy Aryjczyków.Ale te lewacy wam hamują dostępu do wiedzy,uczysz się o arabach,murzynach i innych rasach a za to nic nie wiesz o swojej rasie.WSTYD!!!

...aaa-Przecież piszę o tym już od paru dni,szkoda że nikt mnie nie słucha.Gdyby ofiary Simona Mola poczytały by to co piszę to być może że nie dały by tyłka temu skur...synowi

Gość ania 1989
po przeczytaniu wszystkich twoich wpisów uważam, że zdecydowanie nie mamy o czym rozmawiać, nie wiem jak można z taką pogardą odnosić sie do drugiego człowieka. Rozmawialam ostatnio z imanem spolecznosci muzulmanskiej i całe szczscie, że nie spotkał takich jak ty na swojej drodze, a jeśli spotkał to i tak ma wiele wyrozumialości w sobie. Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że Polska jest tak mało totelancyjnym krajem, że aż strach w niej mieszkać- wstydze sie za ciebie ....

To prawda, że Polska jest mało tolerancyjnym krajem. Ja nie mam problemu z tym, że po ulicach chodzą ludzie z różnym kolorem skóry. Według mnie również związki mieszane nie są żadną kontrowersją. Każdy bierze to co chce. Ale jednocześnie nie wiem dlaczego jak ktoś jawnie okazuje niechęć do innej rasy wiesza się na nim psy. Ma prawo mieć własne zdanie. I odbieranie mu tego prawa to też nietolerancja

...aaa-Wiązanie się różnych ras jest niezgodne z biologią.Tak samo jak kazirodztwo.Ogromna bezpłodność jest wśród dzieci mieszanych par,dzieci takie często chorują i długo nie żyją.

A ja jestem tak tolerancyjna, że niech sobie mają dzieci z kim chcą i ile chcą. Ich sprawa. Jak rodzą się chore to oni się nimi zajmują a nie ja przecież. Kazirodztwo to przestępstwo. Bo ja myślę o tym w wariancie ojciec córka czy jakoś podobnie. I to jest chore. Mi osobiście nie robi różnicy czy sąsiadka z dołu daje białemu, czarnemu czy kobiecie. Jej ciało to jej sprawa

...aaa-Chore dzieci musi leczyć państwo czyli wszyscy podatnicy a nie rodzice.Po za tym tak samo dla mnie jest obrzydliwe kazirotcwo jak seks z człowiekiem innej rasy.To tak jak uprawiać by seks z kozą czy z psem.po prostu z innymi gatunkami seksu się nie uprawia bo to zoofilia.

Gość ania 1989
Mi również, chociaż nie spłycałabym tego tylko do cielesności, ale TAK. zgadzam sie z Tobą jak najbardziej :)

Gość friki de szooooł
matko, co za jełopy :O ''cywilizujemy'' w sensie, że stajemy się bardziej tolerancyjnym narodem, mniej rasistowskim i bardziej otwartym na inne narodowości choć jak patrzę na niektóre wypowiedzi to niektórzy nadal żyją w średniowiecznym zaściańku jeśli chodzi o kwestie rasizmu, nazizmu, faszyzmu i antysemityzmu :O 🖐️