Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OŁLJEaa

Dlaczego kobiety wykorzystuja facetow? Najpierw biora slub

Polecane posty

Gość OŁLJEaa

z normalnym facetem ,ktory traktuje je najlepiej jak potrafi , dba o rodzine a kobieta (nie wszystkie ,ale czytajac fora mozna pomyslec ze co 2 lub co trzecia) szuka sobie kochanka? Najlepiej wysportowanego lekkoducha ktory zalicza i porzuca tzw kochanek... czy co : normalny facet jest od przynoszenia pieniedzy i wynoszenia smieci a przystojniacy jako kochanek ? to ja dziekuje za malzenstwo , kazdego dnia myslec czy juz mnie zdradzila czy jeszcze nie

Gość prawiczy prawiczek 28
A czyja to wina, że lecisz na wyrachowane laski? Nasza? Tylko twoja. Myśl mózgiem a nie fiutem.

Kobiety to wykorzystują mężczyzn już przed ślubem. :( Do wynoszenia śmieci też. :( Takie już są. :( Cześć Blu.

Gość no tak to już jest niestety
ciepłe kluchy na męża a prawdziwi faceci do łożka jako umilenie życiowej szarzyzny. Tak samo zresztą robią faceci - z jednymi się żenią i płodzą dzieci, a inne bzykają na boku. Życie.

Gość jurny byk
Odpowiedz jest prosta, baba mysli o dawaniu d**y 24/h. Baby to zwierzęta a nie ludzie wiec nie oczekuj zbyt wiele, spuść sie i idz w swoja stronę, nie oglądaj sie i nie czyn sobie wyrzutów bo baby są egoistyczne i nie ma co sie nad nimi litować. Czy wszystkie takie są? Te które znamy takie wlasnie są a te których nie znamy ponoć takie nie są ale tylko dopóki je nie poznamy :)

Gość 1aqwe1
A ja się nie zgodzę, ja taka nie jestem. Szukam właśnie takiego spokojnego faceta, który jest czuły, z którym można się wieczorem przytulić, pogadać o wszystkim, z którym nawzajem będziemy się wspierać i przede wszystkim szanować. Nie wrzucam wszystkich do jednego worka i wiem że tacy mężczyźni jeszcze istnieją i takiego mam nadzieję spotkać w moim życiu.

Gość gość
A jak takiego spotkasz to rok będzie super a potem zacznie cię nudzić i w końcu dasz półdebilowi w dresie bo taki macho

Gość gość
Kobiety potrzebują huśtawki emocji jak ma dobrego mężczyznę szuka złego jak ma złego to szuka dobrego. Większość kobiet tutaj ma dobrego mężczyznę dlatego dobrych mężczyzn nazywa ciepłymi kluchami a te co mają złych mężczyzn bronią tych dobrych np. prawiczków.

jeśli jesteś męską tzipką to będziesz zawsze traktowany jak tzipka. więc żal się dalej na forum i wypłakuj w rękaw innym :P