Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperatka1000

prezent dla dwulatki

Polecane posty

mam mały problem chce kupić prezent na święta dla mojej chrześniaczki ma nie mam za dużo kasy chce przeznaczyć 60zł , bo w styczniu ędę musiała kupić drugi prezencik na 2 urodzinki i również będzie wydatek, co radzicie , a może kupić jeden droższy taki za ponad sto czy lepiej 2 mniejsze żeby nie iść później z pustymi rękoma?

Gość morelowa szynka
kup jakieś dwie zabawki po 30 zł

Gość morelowa szynka
kup jej dwa prezenty np. po około 30 zł, niech się cieszy 2 razy; jakie zabawki ona lubi ?

Gość ja mam dwuletniego synka
i mam dosyc zabawek wszedzie jest ich tyle, moze cos do ubranka teraz pelno obnizek zimowych, jakas spodniczke na swieta i rajstopki powinnas sie w 60 zł zmieścić. Albo spodniczke i bajeczkę, mama bedzie bardziej zadowolona :)

Gość desperatka do ja mam dwuletnie
a skąd jesteś ?

Gość ja z malopolski
:)

Gość ja z malopolski
:) wiesz tylko nie jakies cocodrillo bo tam zawsze jest drogo podobnie jak w smyku, masz moze wieksze tesco lub cos takiego do wtorku jest cala dziecieca odziez 30% taniej :)

Gość ja z malopolski
synek jest z lutego :) w lutym skonczy dwa kocha auta, szczegolnie traktory! wszedzie jest tyle aut szczególnie właśnie "dostanych" od tesciowej czy moich rodzicow.. mamy teraz remont a ja mam wielki problem jak to ogarnac..

Gość desperatka do ja mam dwuletnie
to pewnie zostanie traktorzystą

Gość hjgggg
a ma kuchnie? sa od 39zł juz w tesco i innych marketach ja swojej kupuje na allegro za 70zł z przesylka

z tego co wiem to kuchnie ma kupić jej babcia;).... hmmm ja właśnie myślałam o jakimś fajnym ubranku mam zniżkę w C&C 25% do końca tygodnia a tam były właśnie takie fajne ubranka...hmmm tylko że z tego prezentu byłaby najbardziej zadowolona jej mama bo bardzo lubi ją stroić ;P a żeby mała się cieszyła to musiałabym zabaweczkę jakąś kupić....lubi wszystko co gra piszczy i się świeci ale na razie wszyscy mieszkają w kawalerce bo mieszkanko dopiero remontują i nie chce żeby oszaleli jak to ciągle będzie brzęczało a po drugie tak jak pisałyście nie chce im zbednymi rzeczami zagracać bo czeka ich przeprowadzka

Gość zdzirsone prodżekte
Nie kupuj ubrań, chcesz zrobić przyjemność jej mamie czy dziewczynce? Dzieci nie cieszą się z ciuchów. No i zdecydowanie lepiej kupić dwa mniejsze prezenty niż jeden olbrzymi i droższy. Mozesz kupić np : - ciastolinę - tablicę magnetyczną do malowania - prawdziwą tablice na kredę - duże, najlepiej drewaniane puzzle - skompletowac paczuszkę z: nożyczkami (bezpiecznymi dla dzieci, 2latek może się nimi posługiwać), kolorowym papierem, wycinankami, farbami, plasteliną, fajnymi kredkami, kolorowankami - taki zręcznościowy pakunek - fajne farby do malowania palcami (do tego ogromny blok) - w smyku masz dużo fanych i niedrogich rzeczy do prac manualnych, np obrazek ścienny z kilkoma farbkami, który samemu się maluje, zestawy korali (duzych, dla tych mniejszych dzieci), z których można zrobić sobie naszyjniki, bransoletki etc -klocki, takie duże, w Tesco są wielkie wory klocków za 25 złotych chyba, dzieciaki je uwielbiają - no i nieśmiertelne kolorowanki, słodycze, maskotki i inne bzdety, które rodzice mają na potęgę :P