Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doditta

do swiezo upieczonych ciężarówe

Polecane posty

Gość Doditta

Słuchajcie nie wiem co myslec. Wczoraj powinnam dostac @. nie ma jej bolał mnie brzuch i myslalam ze to juz. Niestety nie przyszła a od 23 dni mnie strsznie bola pierci. Nawet nie całe, ale brodwki i sutki. co to moze byc ?? w ciaze ciezko mi uwierzyc, bo stosuje stosunek przerywany ale wiem e to nie gwarancja ze nie zajde co myslicie?? A i dodam ze zrobiłam wczoraj test ale podejrzewam ze nie pokazał bo przed testem godzine wczesniej robiłam siku

Gość Doditta
w teście miałam trudne pytania, a ten facet jest czarnoskóry:(

No dokładnie. Przerywany to żadne zabezpieczenie... To znaczy może jakieś takie minimalne, ale szanse na ciąże są naprawdę spore jak się tylko tak zabezpiecza...

Gość Doditta
Nikt nie bedzie sie pode mnie podszywał.Nie mam 15 lat i napisałam ze wiem ze to nie jest metoda!!! pytam tylko co to moze byc !!! cxzytac ni umiecie ludzie

Gość alaaa ma kotaaaa
mnie na początku ciąży tylko brodawki bolały i to jak ! a test ciąże wykrył mi dzień po spodziewanym okresie (kreska była leciuteńka) , więc jak dla mnie ciąża bardzoo możliwa.

Rozumiem. tak myslełam dzisiaj nad wczorajszym testem i po prostu stwierdziłam ze za szybko zrobilam po ostatnim siusianiu. kurcze mnie własnie iwie sutki i brodawki bola :(:(:(