Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia_na5

Moje dziecko wpadło w histerie

Polecane posty

Gość mamunia_na5

Wczoraj mój syn podczas kąpieli zorientował się że ma penisa... wystraszył się i dostał histerii teraz każdorazowe zmienienie pieluchy to katorga ja już nie wiem co mam zrobić poradźcie.

Gość ooooooo żesz Ty!
serio?? ja pierdzielę, chyba bym tez dostała histeri ale ze śmiechu jak bym to zoabzcyła:) ale jaja :)

Gość mamunia_na5
Jak masz ochotę na żarty to zmień topik...

Gość ooooooo żesz Ty!
no nie mam... ale przyznaj że musiało to śmiesznie wyglądać :0 na samą myśl mi się śmiać chce.... :) a tak serio to przecież kiedyś się przyzwyczai że ma siusiaka :)

Gość mhbvghbfdczsxz
i pewnie ty jesteś *campini* i twój syn ma na imie Wojtuś. Mąż oczywiście skończył tylko gimnazjum i stracił prace.

Gość mamunia_na5
śmieszne może jest ale kiedy zaczyna wyć i nie można go uspokoić przestaje być wtedy mi do śmiechu...

Gość a co dziecko myslalo
ze jest dziewczynką?

Gość 76767676757y46323ec
jakiś głupi ten twój dzieciak. moj syn juz od niemowlectwa dotykał sobie przypadkiem siusiaka i w ten sposob odkrywal swoje ciało wiec sie nie zdziwil jak go zobaczyl. żył oswojony z tą mysla od zawsze. ale żeby zaraz histeria??/ po co zakładasz takei głupie tematy??????

Gość marynazwawki
spotkaj się z jakąś koleżanką, która ma synka małego i pokaż, że inne dzieci też to mają:) całuj go po brzuszku i w pachwiny, zobaczy, że to nic strasznego i skoro mama akceptuje ten "stwór" między nogami to i on się przyzwyczai a z ciekawości- ile synek ma miesięcy?

Gość marynazwawki
7676..... nie wypowiadaj się, bo widać, że nie masz styczności z małymi dziećmi:) dziecko potrafi wystraszyć się nawet szczebelka od łóżeczka po roku leżenia w tym samym nigdy nie wiadomo, co takiej małej główce strzeli... do głowy :P a ty autorko się nie przejmuj, takie rzeczy są normalne. wystarczy dużo akceptacji i czułości i małemu przejdzie strach

Gość mamunia_na5
ale ja nie daje mu nic innego jak czułość i akceptacja po prostu zdziwił się że TO też jego część która się rusza mimo jego woli , a co do 7676 nie będę tego komentować...