Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldaaaaaaa

prosze o rade, dziewczyny prosze o pomoc, chodzi o faceta, wejdzcie na ten post

Polecane posty

Gość matyldaaaaaaa

podaje szczegóły, zakochałam sie w chlopaku, nie pracujemy juz razem,wiec nie widuje go osobiscie, próbowałam flirtu, nie wiem moze mi to nie wychodzi, on chetnie ze mna pisze smsy ale nie odpowiada flirtem..nie wiem co myslec, on jest chyba niedostepny, ostrozny, a mi sie skonczyły pomysły jak go poderwać...pomóżcie

Gość aaaa...
nic nie rob..jak bedzie chcial to sie odezwie :) aty ciagle do niego piszac wyjdziesz na zdesperowana..

Gość matyldaaaaaaa
może zrobić mu laskę z połykiem?

Gość Korozja:)
ja sie na tym nie znam wiec nie pomoge :P

Po prostu nie czuje do Ciebie chemii. Z tym nic nie da się zrobić... Znajdź Sobie inny obiekt. Choć wiem, że najbardziej pociąga to czego nie możemy mieć...

Gość nakarmimy pieski
a moze ma dziewczyne??

Gość matyldaaaaaaa
zaprosic na kawe? czy to nie za odważny krok, wydaje mi sie ze on jest troche niesmiały, mam wrażenie ze go jeszcze bardziej oniesmiele

Gość matyldaaaaaaa
podobno nie ma dziewczyny, ja sama zauważyłam że podabam mu sie, tak mi sie wydawało, ale zauważyłam tez ze ja powinnam przejąć inicjatywe, bo on jest niesmiały, Wiec zrobiłam to ale widze ze jego moje komplementy oniesmielają

Gość matyldaaaaaaa
zapomniałam dodać, że on jest czarnoskóry i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców

Gość matyldaaaaaaa
do jak masz na imie: wydaje mi sie ze tak szybko ciezko stwierdzić czy czuje chemie czy nie, rózni są ludzie, nieśmiali zamknięci, czasami trzeba przejac inicjatywe zeby kogos "otworzyc" ja jestem osobą która tak łatwo nie rezygnuje, ale tez nie robie nic na siłe, jesli zobacze ze facet faktycznie ma mnie dosc i nie jest zainteresowany to odpuszczam ale narazie tego nie widze.