Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_martaaa_

dlaczego tylu mlodych ludzi choruje na takie ciezkie chorby teraz?? kiedys tak

Polecane posty

Gość mała_martaaa_

nie bylo :o -rzs -sm -cukrzyca -nowotwory roznej masci itp? młodzxi ludzie niektorzy nawet 20 lat nie maja ;o

Gość mala_martaaa_
duzo mlodych ludzi ma tez sraczke

Gość jddjksdksdsd
a jak nie bylo jak bylo

Gość rybka z grzybka
marta, kopsnij szluga

Gość AWAWA
A DU ZO MA TEŻ HIV

Gość mala_martaaa_
co to jest HIV ?

Gość mała_martaaa_
powaznie pytam wy tego nie widziecie? ile młodych osob dzieci choruje?? kiedys tego nie bylo

PONIEWAZ JESTESMY GENETYCZNIE Z POKOLENIA NA POKOLENIE OSLABIENI I PONIEWAZ LUDZIE ZAMIAST STOSOWAC NATURALNE SRODKI NA PRZEZIEBIENIA I DROBNE OKRESOWE CHOROBY ZRA TABLETKI ZA KAZDYM RAZEM,DROBNY BOL GLOWY I TABLETKA ALBO ANTYBIOTYKI - TO ZATRUWA ORGANIZM I ROZLENIWIA SYSTEM OBRONNY JA NIE UZYWAM W OGOLE TABLETEK I TO JUZ OD LAT A JAK ZLAPIE GRYPE TO DO LUZKA WYPACAC Z GORACA BUTELKA I NASTEPNEGO DNIA ZOSTAJE JUZ TYLKO TROCHE KASZLU I KATARU TAKIE ZDROWIE BEZ TYCH PROCHOW.............................SZCZEPIONKI TO SAMO,MOJE SIOSTRY DOSTALY ALERGIE BO BYLY ZASZCZEPIONE WE WCZESNUM WIEKU CO NIE POWINNO BYC ROBIONE JAKO ZE SYSTEM OBRONNY ROZWIJA SIE I DZIECI POTRAFIA PRZEJSC SZYBKO CHOROBY KTORE ZWALAJA DOROSLYCH Z NOG WIEC KLUCIE DZIECKA JEST ABSOLUTNA BZDURA..................................

Gość mała_martaaa_
ja myse ze to wina jedzenia jakie jemy kiedys wszystjkio było inne, naturalne a teraz?

Gość szczepionki jedzenie
inne zatrucia, Czarnobyl...

Gość anarchoseksualista
gentyczne osłabienie, to pewnie istotna przyczyna ale myślenie, że samymi tzw naturalnymi metodami, można tę przyczynę wyeliminowć, jest błędne kiedyś była wyższa śmiertelność niemowląt i w ogóle małych dzieci, kto przetrwał pierwsze 3 lata zycia, był na tyle silny aby nie ulegać chorobom druga sprawa, diagnostyka była na niskim poziomie, często nim ktoś się dowiedział, ze na coś choruje, to już umarł trzecia tryb życia i odżywianie, i nie chodzi mi tylko o tę "chemię" w jedzeniu, ale o fatalne nawyki żywnieniowe, tłusto i słodko a la mcdonalds to jest gorsze od golonki z piwem, którą ludzie jedli ale nie co dzień, tak jak teraz fastfoody

Gość anarchoseksualista
czarnobyl? :D poczytaj raport agencji do spraw atomistyki przy onz sprzed wielu lat skutki czarnobyla były znikome, i wszelkie rzetelne badania to potwierdzają, natomiast na początku był szok i naturlne niedowierzanie władzom CCCP, potem czysty interes na pomocy, którą otrzymywała Ukraina i Białoruś raport został wyśmiany i potępiony, przez wiele powaznych instytucji, ale nie zmienia to faktu, że jest prawdziwy, czego dowodzą kolejne lata badań szczepionki, to broń obosieczna, wielu z nas żyje, bo nie umarliśmy na wczesno-dziecięce choroby ale żyjąc nosimy w sobie słabszy materiał genetyczny, który przekażemy dalej

Gość golciaa
mała_martaaa_----zgadzam sie z toba w 200%

Gość golciaa
postep cywilizacji ,stwarza wszelkiej masci choroby takze niestety ale jestesmy tego tworcami i musimy sie z tym pogodzic:(

TAK ,JEDZENIE JEST BARDZO WAZNE,6 LAT TEMU JAK ZYLAM W POLSCE TO JEDZENIE BYLO TAK NATURALNE I SWIETNE ZE NIE MUSIALAM JESC OWOCA DZIENNIE ZEBY BYC ZDROWA ZWLASZCZA ZE Z OWOCAMI ZAWSZE BYL PROBLEM U MNIE ALE BYLAM NAPRAWDE OKAZEM ZDROWIA,OD CZASU JAK PRZYBYLAM DO UK TE SZTUCZNIE HODOWANE MASOWO GENETYCZNIE OWOCE NIE DAJA ZADNEJ WARTOSCI,JEDZENIE JEST WYPLUKANE Z JAKICHKOLWIEK WITAMIN,MACDONALDS CO DWA KROKI A LUDZIE BIORA GOTOWE DANIA I RZADKO KTO WOGOLE GOTUJE CO JEST TRAGEDIA ,NIE WIEM JAK TO W POLSCE WYGLADA BO DAWNO NIE BYLAM ALE MYSLE ZE TO SAMO JEST TAM...................................

Gość golciaa
kiedys nie bylo hiv ale byla grozlica ,kiedys nie bylo raka ale byl trąd i kiedys ludzie umierali w wieku 40-35 albo i mlodziej my mamy te mozliwosc zeby pozyc dluzej ale tez z zupelnie innymi chorobami

Gość szczepionki jedzenie
przeciez wlasnie te wszystkie organizacje, na czele ze WHO do tego doprowadzaja... Ty wierzysz jakiejs jam komisji onz, ktora po tej katastrofie stwierdzila, ze skutkow nie bedzie? Skutki teraz wychodza: nowotwory, bezplodnosc... To jak zywnoscia modyfikowana genetycznie... To jak rury pcv do kanalizacji - daja im gwanancje 50 lat. Ciekawe jak to sprawdzuili, skoro 50 lat temu takich rur jeszcze nie bylo :P

Gość golciaa
czemu wasi dziadkowie i pradziadkowie jeszcze zyja? zapytajcie a dowiecie sie jak zachowac zdrowie nie chodzac do lekarza co 5 min

Gość golciaa
oni zyja choc maja po 90 lat !!! i wiecej a dlaczego nie maja raka, grypy? zapytajcie jesli macie w rodzinie babcie ,dziadka badz pra babcie ,bo ja mam i babcie i pra ale rodzic juz jeden zmarl w wieku 29 lat