Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e4r34ur5834ur834usfdsfd

przystojny i bogaty chłopak ale jest świadkiem jehowy

Polecane posty

Gość e4r34ur5834ur834usfdsfd

Poznałam ostatnio świetnego faceta. Przystojny, wykształcony i niezależny finansowo (ma 26 lat). Okazało się, że jest prawiczkiem i nigdy nie miał dziewczyny. Od koleżanki która go lepiej zna dowiedziałam się że jest świadkiem Jehowy. Czy to że jest w tej wierze ma coś wspólnego z tym że nie miał żadnej wcześniej dziewczyny i nie uprawiał seksu?

Gość oni nie uznaja seksu
przedmałżeńskiego nie pija i nie pala i tylko bibli studiója i no po domach chodza

Gość fucia
ja oglądałam program o sektach chyba na trwam i tam było że jehowi to sekta

Gość fucia
dziewczyno uważaj bo z ciebie złożą ofiarę

Gość jesteś katolem?
może to on powinien taki topik założyć o tobie,fajna,ładna..................,ale katoliczka,co za pech?!

Gość Wierna fanka mody na sukces.
No i co ze jehowy?? to w polsce kazdy musi byc katolem? :O Swiadkowie to bardzo kutluralni ludzie, nie klną, nie uprawiaja seksu pozamalzenskiego, nie mieszkaja sie do polityki, nie piją oraz nie palą. I nie przyjmują transufzji krwi. fucia - jeśli na TRWAM to sie nie dziwie :O

Nie uznają trójcy świętej, Maryji jako makti Jezusa, ani nie obchodzą żadnych świąt oraz nie biorą udziału w "ruchach" Ekumenicznych. I dlatego niektorzy twierdza ze to sekta

Gość barani łeb
e4r34ur5834ur834usfdsfd ale ty to tłumok musisz być,albo katol nawiedzony,co na jedno wychodzi

Gość GOLCIAA
JEHOWCY TO KUTASY I ZŁODZIEJE

Gość nie chce mi sie logować
znam jedna jehowa i ona pije bardzo duzo, non stop imprezuje wiec to roznie bywa

No w każdym wyznaniu są osoby takie i takie, ale większość Jehowych jednak przestrzega zasady bo mogą zostać wykluczeni ze zboru.

bo jehowy duży nacisk kłada na pracę. są zdyscyplinowani. musza dobrze zarabiać bo tam chyba jakieś składki płacą. ja znałem dwóch braci, ich rodzice jehowi byli. obaj fajni, spoko w piłkę lubili grac itd. wszystko było ok do momentu jak zaczeli się w tej społeczności udzielać (młodszy miał to z początku w dupie ale w końcu i jego wciągneli) Od tamtej pory stali się dziwni. nie mam z nimi kontaktu wszystko zalezy od tego jakim jest świadkiem jehowy:D bo jesli tak jak większość u nas katolików to spokojnie. nie przejmuj się. ale jeśli jest jakimś fanatykiem to trzymaj się z dala

Gość rudzikbudzik
Nie kieruj się wyznaniem, bo to do niczego Cie nie zaprowadzi. Ważne jest to, co do niego czujesz, jego osobowość, to jak jest wam razem. Jeśli go kochasz, albo czujesz, że może zanosić sie na cos poważniejszego to kieruj się sercem. Taka sucha selekcja pod względem religii, finansów, zawodu, pochodzenia czy wielu innych mało znaczących rzeczy to najczęstszy błąd, możesz pozbawić się czegoś pięknego. Spróbuj, przecież nikt nie każe wam od razu brać ślubu... Powodzenia;)

Gość smrodek
oooo lol, nie uznają Maryji?? 3cy Świętej nie uznają, bo Duch Św. nie jest osobą tylko bytem, wiec nie ma 3cy Świętej, bzdura z tą Maryją

Gość ehhhhhe
gdyby nie bylo ludzi to by nie bylo boga jakiwgo kolwiek

Gość huihiu
jak wyjdziesz za niego, kiedys wyladujesz w szpitalu, to pozwoli ci umrzec, bo nie wyrazi zgody na podanie ci obcej krwi🖐️:O