Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie takie mam

prosze was o odpowiedż

Polecane posty

Gość pytanie takie mam

napiszcie czy korzystacie z solarium,ile macie lat,jak często,czy znacie osoby które przestały się opalać w związku z medialną nagonką na temat szkodliwości opalania.

Gość cofe
20 lat raz w tygodniu

Gość mrówka złotówka
w solarium będziesz goła przy obcych facetach

Gość pytanie takie mam
cofe,a ile minut i czy latem tez

Pomóż psom z Poznańskiego schroniska Zasady są proste - wchodzisz na http://szerlok.pl/nakarm_psa/ i wybierasz jednego z psiaków. Na stronie jego ogłoszenia klikasz w przycisk - codziennie możesz wybrać jednego psa, choć nie musi to być zawsze ten sam. Wróć kolejnego dnia i znowu kliknij - kiedy wirtualna kość się zapełni i dojdzie do 100%, Szerlok wyśle psu do schroniska wielką paczkę z karmą Pamiętaj! Klikaj codziennie i zapraszaj znajomych ! Bezdomne psy czekają na naszą pomoc a ze znajomymi zdziałamy więcej. Wklejaj link gdzie się da, zamieść informację na Facebooku i innych serwisach, w statusie GG i Skype'a. Jeśli chcesz jeszcze bardziej pomóc - skontaktuj się ze schroniskiem - możesz zwierzaka adoptować i dać mu dom na święta. Zaproś wszystkich znajomych na to wydarzenie! Razem zdziałamy więcej KLIKAJCIE I PRZESYŁAJCIE DALEJ!

Gość dwa i pół
nie korzystam, mam 21 lat, (w życiu byłam może 10 razy 3 lata temu) nie chce zmarszczek i uważam to teraz za szczyt kiczu i tandety, te 3 lata temu nie myslałam chyba w tym momencie

21 lat. dla potrzymania koloru chodziłam raz w tyg. na 7 min. Ale zdazało się rzadziej. Najważniejsze aby nie przesadzać. i zarówno przed jak i po zastosowac krem nawilżający. Znam dziewczynę która jest pomarańczowa od tego i nadal chodzi po 15min? a jak wychodzi to tak jakby była przysmażona na patelni - dosłownie - gdzieniegdzie na twarzy widać ciemniejsze płaty.

Gość pytanie takie mam
a znacie osoby które opalają się 2,3 razy w tygodniu,myślicie że solaria chylą się ku upadkowi,czy mają się całkiem nieżle

Gość golciaa
nie korzystam wole sie naturalnie opalic przy pracy na dzialce

Gość cofe
na 12 minut latem nie chodze

2,3 razy w tg. znam ale w momencie gdy zbliza sie jakas wazniejsza dla nich impreza. Tak na codzien to nie znam osobiscie. Wprowadzane sa na rynek nowe lampy (zapomnialam nazwy kurcze - bo dawno tam nie bylam ). W Polsce sa jedynie dwa takie salony miedzy innymi u mnie w miescie :)

Gość pytanie takie mam
a dużo waszych znajomych opala się

Gość pytanie takie mam
nie piszę pracy,tylko myślę o tym w kontekście biznesowym,a nie wiem czy solaria nie upadną niedługo.Ja sama przestałam się opalać,więc jeśli więcej osób robi tak jak ja..

Gość pytanie takie mam
ale żeby nie było,uważam że delikatnie opalona skóra wygląda ślicznie,nie podobają mi się bladzi ludzie

Gość pytanie takie mam
A, jeszcze jedno. Myślicie, że jeśli podczas opalania rozchylę delikatnie wargi sromowe to ultrafiolet nie wyżre mi macicy i innych jajników?

Zależy czy mieszkasz w wiekszym miescie czy mniejszym. Czy jest tam szkoła czy jakies zaklady pracy czy nie. Bo nie ukrywajmy młodzież i eleganciki z biur , że tak powiem byli by Twoimi potencjalnymi klientami.

Gość pytanie takie mam
primawerka,jesteś wielka,jest duża szkoła,czemu na to nie wpadłam nie wiem,dzięki wielkie

Gość zimna cola
raz w tyg, mam21 lat, od 3 lat. chodze na 10 min.

ale musisz zdac sobie sprawe ze, chociaz do konca tego nie wiem.... bo gadali cos ostatnio o tym ze jedynie sooby pelnoletnie moga uzywac solariow. Musisz sie bardziej wczytac w ustawy bo ja to slyszalam z radio, telewizji

Gość pytanie takie mam
też myślę że z solariów korzysta głównie gimnazjum,liceum,osoby trochę starsze jeśli też to rzadziej.Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Gość pytanie takie mam
primawerka wiem że muszę się w temacie zorientować jak to wygląda