Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumena24

odchudzanie a ciąża

Polecane posty

Gość lumena24

mam takie pytanko, od ponad miesiaca jestem na diecie, cwicze, zdrowo sie odzywiam, ale niestety nic nie moge schudnac, podejrzewam ze jestem w ciazy (testu jeszcze nie robilam ale juz kilka dni spoznia mi sie okres) i stad pytanie, czy powodem tego ze nie chudne jest moze byc ciaza.

Gość ldjasdjlfhaskjfh
powodów może być dużo. Ciąża może być jednym z nich, choć powiem szczerze myślę że co innego jest przyczyną (masa mięsniowa) dlatego przestań się ważyć, jeśli spóźnia ci się tyle okres to idź do ginekologa a nie myśl że osoby na forum odpowiedzą ci czy to ciąża czy nie.

Gość SPÓŹNIANIE SIĘ
okresu może być spowodowane zmianą diety i trybu życia w ciąży - zdrowe żywienie i umiarkowany sport wskazane jak najbardziej, odchudzanie w zadnym wypadku

Gość lumena24
zrobiłam test, jestem w ciąży:DDD pozdrawiam

Gość mirabelka89
Gratulacje lumena:) Ja też bym tak chciała... Teraz dopiero będziesz miała się z czego odchudzać po porodzie;) Pozdrowienia:)

Gość lumena24
pragne dzidziusia ale az sie boje, cale zycie staram sie zrzucic pare kilo a teraz to dopiero bedzie;P mam jednak nadzieje ze nie przytyje 2o kg:P

Gość mirabelka89
Przy zdrowym odżywianiu podobno wcale się tak nie tyje w ciąży, raczej tyle, co trzeba;) Oj, zazdroszczę Ci strasznie i cieszę się Twoim szczęściem:) Ja też będę starać się o dziecko, ale najwcześniej za 5 m -cy...:(

Gość mirabelka89
A propos, ja też całe życie staram się zrzucić kilka kilogramów...;)