Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIĘŻARÓWKA :-)

PIERWSZA CIĄŻA

Polecane posty

Gość CIĘŻARÓWKA :-)

witam serdecznie, Chciałam podzielić się moimi wrażeniami.. Obecnie jestem w 30-tym tygodniu ciąży. Jest to Nasze pierwsze dziecko, więc wszystkie doświadczenia są dla nas takie nowe i niezwyczajne. Ciąża zaplanowana. Chciałabym wiedzieć, jak mają inne "prawie" mamy, bo jeśli chodzi o mnie to zauważyłam mniejsze zainteresowanie wśród koleżanek. Jakoś się tak zdarzyło, że żadna jeszcze nie jest mamą i jakoś tak nie mogę z nimi znaleźć kontaktu. Chcę im pokazać, że dalej jestem normalna i wcale nie zaczynam spotkania od dziecięcych i ciążowych tematów, ale i tak słyszę że no jak urodzisz to pewnie już tylko dziecko Wam w głowie będzie. No, pewnie tak będzie- ale to dziwne???? Jakoś liczyłam na większe wsparcie w tym temacie..Dobrze, że można liczyć na rodzinę. A jakie Wy macie doświadczenia????

Gość no wlasnie 666
niestety tez sie odsunela dosc spora liczba osob. no ale coz taka kolej rzeczy. I wszyscy tylko rozmawiaja ze mna o dziecku, tak jakby mi rozum odjelo. nie lubie tego.

Gość zona ...........
u mnie za to "nie ciezarne" kolezanki same jakos sa zainteresowane...mowia o ciuszkach, wozkach itd a wcale ich ten temat nie dotyczy:)

Kochana tak to juz jest z koleznakami oni nie maja dzieci wiec dla nich jest to dziwne ze cala uwage bedziesz poswiecac dziecku ale nie przejmuj sie tym bo dzidzia jest najwazniejsza:)