Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna od dwoch miesiecy

jakie macie problemy obecnie i czy radzicie sobie z nimi

Polecane posty

???????

Gość Casna szparka
Ja mam taki osobisty problem z którym nie radzę sobie sama. Mam tak ciasną szparkę, że paluszka nie mogę tam zmieścić :(

Gość ..NATALA..
Na dzień dzisiejszy nie mam żadnych problemów.Czego i Tobie z całego serca życzę 🌻

Dzięki, NATALA, niestety tak rózowo nie mam i nie radzę sobie z większością problemów, raczej uciekam od niektórych skutecznie zamiast wziąć się za rozwiązywanie ich.

psychiczna... myśl optymistycznie, na pewno będzie dobrze p.s. wiara czasem czyni cuda

Gość J.jwad
Przewlekla choroba plus niepelnosprawnosc,bieda bo mam mala rente z powodow zdrowotnybh nie pojde do pracy bo nie moge,3 operacje ktore mnie czekaja,samotnosc brak faceta,znajomych od kiedy choruje,a i boli mnie zab-mam 24 lata i nie umiem juz myslec pozytywnie:(

Gość J.jwad
a i zeby bylo weselej to dosc bolesna choroba niszczaca moje stawy i aktualie mam problemuy z chodzeniem zatem na dodatek musze codziennie męczyc sie z bolem :o strasznym czasem ;( a i biore leki przeciwobolowe ale to czasem na nic

Gość kazdy ma problemy..
a ja nei mam celu w zyciu. po prostu. zyje z dnia na dzien, ale co chce osiagnac, kim byc , czym sie zajmowac - nie mam pojęcia. moze to mniejszy problem niz wasze, aczkolwiek bardzo mnie męczy.. ale z drugiej storny, swieta sie zblizaja! to magiczny czas w roku :) myslmy pozytywnie! zdziro, to moze dr house by sie przydal? :) trzymaj się!

Męczący kaszel, który mnie już dobija bo mnie mogę przez niego zasnąć i jestem od kilku dni totalnie niewyspana Rozwód rodziców W dalszej perspektywie brak widoków na pracę po studiach

Gość kazdy ma problemy..
hakuna, a co studiujesz? i na ktorym jestes roku?

Gość beata z albatrosa_27
moje problemy- prowadzę dzialalnosc gospoadarcza z ktorej nie mam prawie wcale zysku :( a mam slub we wrzesniu i caly czas na cos kasy trzeba, czyli KASA, KASA, KASA

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
brak pracy, brak ciąży, brak pieniędzy... takie tam problemy przyziemne ale sie jeszcze nie załamuję.. czekam spokojnie na rozwój wypadków

Gość kazdy ma problemy..
ccesz byc w ciazy bez pieniedzy i pracy? :O