Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacja spiaca

Urodziny a alkohol

Polecane posty

Gość akacja spiaca

Ide dzisiaj do kolezanki na urodziny.nie jest to moja jakas blizsza kolezanka.kupilam jej tunike za 50 zl.i zastanawiam sie czy kupowac jeszscze wodke.bo wiadomo ze bedzie picie.ale to znowu dodatkowe 25 zl a ja tez nie spie na pieniadzach.i zastanwiam sie czy poprsotu wypada nie przyjsc z jakimis % jesli bede pila ??bo zm pustymi rekami nie bede bo mam prezent tylko co z alkoholem jak myslicie ??

Gość fucia
kup co ci szkodzi

Gość akacja spiaca
wiem ze lepiej kupic niz nie.ale jak mowie wydalam juz 50 zl a dodatkowe 25 zl mi sie nie usmiecha znowu wydawac tymbardziej ze nie jestem zbyt dziana wiec czy glupio wyjdzie jak nie kupie ??

Jedni przynoszą prezenty, takie jak Ty, inni jako prezent przynoszą alkohol, więc nie kupuj :) tzn.nie musisz :) udanej imprezy i nie pij za dużo :P

Gość akacja spiaca
nie no ma byc wodka lub szampan.to jeszcze wino bede przynosic nie bede mieszac i truc ludzi

Gość akacja spiaca
aha czyli nie musze? nie no bo mowie to taka kolezanka nie jakas bliska przyjaciolka wiec nie wiem czy musze poczuwac sie do tego zeby tyle kasy wydawac.czyli nie musze? mysle ze tam duzo picia bedzie to nikt nie zauwazy jak ja nic nie przyniose;)

po co chcesz kupowac alkohol skoro masz juz prezent? ta tunika wystarczy