Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchmister

problem ciągnie sie za mna...zdrada..:(

Polecane posty

Gość kuchmister

witajcie! moj problem polega na tym, ze kilka lat temu gdy byłam z byłym moim chłopakiem zdradziłam go z moim obecnym męzem. Wszystko byłoby OK jakby mój mąż nie wypominał mi tego w kłotnmiach, że zdradziłam tamtego z nim. Mówi, że historia lubi sie powtarzać:(czemu on mi tak mówi???Nie zdrzadzm go, bo kocham go bardzo!!!wiele razy z nim rozmiawiałam, że jestem tylko jego!!!

Gość kuchmister
niech mi ktoś podpowie co robić... :(:(:(

Gość kuchmister
chyba nie można tu liczyc na wsparcie innych...a tak poprostu chcialam sie wygadac...:(:(

Gość eRCe
Twoj maz nie jest bez winy.Wiedzial ze masz faceta a jednak poszedl z Toba do lozka.Niech nie udaje wiec swietego i da Ci spokoj

bo slusznie ma obawy, ja bym też o tym pamiętał. swoją drogą sam nie jest dużo lepszy że posuwa zajęte dziewczyny ale cóż. trzeba było najpierw zostawić byłego chłopaka. a później wejśc do łózka innego

Gość kuchmister
tak,ja wiem,ze źle zrobiłam,macie prawo mnie źle oceniac,ale czasu nie cofne:(nie ukaładało mi się z tamtym chłopakiem od dłuższegocz casu,chciałam już z nim zerwac kilka razy,ale jak zaczał płakac to nie umiałam:(

Gość mikolajmikolaj
no coz, niestety ale bedzie Ci to wypominal, chociaz jesli nie dasz mu powodow do podejrzen to w koncu da sobie spokoj. Tak czy inaczej upewniaj go w tym ze go kochasz i nigdy nie zrobisz mu przykrosci. Powinnas sama wiedziec co mu odpowiedziec, znasz go najlepiej :) Powodzenia

ja bym go zaatakował w stylu "a ty co? nie brałes w tym udziału? zrobiłam raz błąd, zachowałam się nie fair i żałuje, nie tego że cie poznałam ale że byłam nie fair wobec exa. nie chce wracać do tego tematu. wynieś śmieci"

Gość kuchmister
wielkie dzieki za rady!!!!! wiedziałam,ze tu mi ktoś pomoze. DZIĘKUJĘ