Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA

DOSC MAM TEGO KŁAMCY!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA

Po raz kolejny mnie okłamał, co za idiota! pisze mi sms-y z neta, jestem pewna ze jest w domu.. dzwonie do niego za 15 min i mi mówi, że poszedł matce do sklepu i za 15 min zadzwoni od matki jak będzie w domu bo nie ma nic na koncie i jego tel sie psuje(to akurat wiem ze prawda).. mija 2 h a on milczy, dzwonie setki razy i nie odbiera..! zadzwoniłam do niego na domowy.. matka mówi, że go nie ma w domu od 12 coś .. ( a po 13 pisał esy z neta (!) ) .. w koncu przed 16 sie w domu zjawił, nie odbierał bo ponoc tel sie całkowicie zepsuł.. był podobno cos załatwic ale ktos go wystawił.... i pisał z kafejki MAM DOSC JEGO KŁASTW, ON TERAZ PISZE BYM PRZYJECHAŁA, MA WAZNE BADANIE U LEKARZA I CHCE ZEBYM Z NIM BYŁA A JA SIE BRZYDZE NIM, JEGO KLAMSTWAMI ...!!!!!!!! JUZ MAM DOSC, NAPISALAM MU ZE TO KONIEC I MIMO ZE BARDZO CHCIALAM SIE SPOTKAC - SIEDZE W DOMU! myślicie, że słusznie????

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
???

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
NIKT SIE NIE WYPOWIE??

Mysle, ze tak. Teraz Ty nie pisz, nie dzwon, nie odbieraj tel ! Moze sam sie odezwie. A jezeli to zrobi to po jakims czasie odbierz i wypytaj go o cala prawde. Jezeli Ci powie, to zastanow sie.. jezeli znow bedzie sciemnial.. To powiedz mu, ze jest dla Ciebie falszywym dupkiem i ze nie chcesz miec z nim nic wspolnego..a no i ze jest tysiace lepszych od niego!! zobaczysz jak zareaguje..

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
Ale ja mu to wszystko już napisałam, sam do niego wypisuje na jednym portalu, bo on nie uzywa gg i chce wzbudzic we mnie listosc na temat tego badania własnie..! zebym sie zlitowała i pewnie była z nim ! nie mam zamiaru odbierac, ale on tergo typu moje zagrania juz zna, bo nie dam soba pomiatac i nie bedzie mnie kurwa kłamał!!! cos mi obiecal, mial sie zmienic jak z nim zerwałam a teraz widze, ze danie mu szansy było błędem...!

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
sam do mnie wypisuje na jednym portalu* miało byc

Gość rwewrr
weżcie głupie baby wrzućcie na luz bo kto z wami dłużej wytrzyma jak wy jesteście takimi histeryczkami i robicie afery o byle gówno. jest weekend i do koorvy nędzy nie może chłopak mieć chwili spokoju, wypić piwo, pójść gdzieś z kolegami? no do jasnej cholery skąd się biorą takie baby jak wy? to, że wasz facet jest z wami, to już pobalować w weekend nie może na przykład tylko musi jak pies biegać do was i siedzieć non toper z wami? żenada.

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
NIE MUSI ! ALE mógł to napisac!!!!!!!!!! a nie będąc juz w drodze by załatwic (teraz niewazne co) mowic mi , ze idzie matce do sklepu i za 15 do mnie zadzwoni, bo to chyba jest róznica!!!!! jakby mi powiedział to nie byłoby tematu!

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
pojawił się za ponad 2 h od tego jak mówił ze bedzie za 15 min! kazdy normalny człowiek by sie martwił!

Gość koebietko lpllpllplppl
Masz pecha strasznego, przyciśniesz go albo się pogodzisz.

Ty caly rweer czy h*j wie jak to sie pisze.. facet ewidentnie ja tu w balona robi.. co innego jak wyjdzie na piwo i jej o tym powie, a co innego jak przez telefon pier**li jej glupoty, ze jest tu czy tam a jest calkiem gdzie indziej.. Moze i jakies swojej kolezanki byl.. wiec nie pisz mi tu glupot o kolegach itd bo szczery chlopak nie sciemnial by tak wlasnej lasce. a Ty chlopcze chyba jeszcze nie wydoroslales jak masz takie podejscie - piwko, kumple, knajpa.. idz lepiej sie napij ;) A Ty autorko, napisz mu, zeby sobie szedl do lekarza z ta osoba u ktorej albo z ktora wczoraj byl ! Bo Ty masz wazniejsze sprawy !

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
On dziś mi ten numer wywinął.. czuję się jak idiotka, o zdradę go niby nie podejrzewałam :O i to raczej nie to.. nie wiem.. jestesmy 2 lata razem, wspólne plany, napisałam mu ostro wszystko i żeby mnie nie brał na litosc z tym badaniem i zamilkł i teraz odwróci kota ogonem!! że ja do lekarza z nim nie poszłam a on nic złego nie zrobił... MAM DOŚC, CZUJĘ SIE TAKA BEZRADNA!

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
:(

Gość rwewrr
taka jedna - a skąd od razu pomysł że do koleżanki poszedł? skąd wy macie takie myślenie od razu? ta, i pewnie posuwa koleżankę u niej w domu. śmieszne rozumowanie. wyszedł pewnie na piwo, przeciągnęło się i wypił kilka no i co takiego złego w tym? to, że musi laskę oszukiwać to normalne jak ona jest taką histeryczką. już go rzuca, już ma dość bo napisał że będzie za 15 minut a nie było go 2 godz no i co z tego? to powód do takiego kretyńskiego myślenia o spotykaniu się z jakąś inną dziewczyną? to powód żeby pisać o tym na kafeterii plując jadem na niego? no ja pierdolę...

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
Bo gdybym to ja tak poleciała w chuja to byłaby afera! ta pił piwa od 12 w południe...! nie będę z kims kto mnie okłamuje i tyle a ty sie w ogole nie znasz na zyciu i widac jakie masz podejscie do zwiazku i zycia

Gość rwewrr
tak, popierdol, popierdol - ja posłucham. nie znam się pewnie na życiu - pewnie. :)

rwewrr Ty masz nie pokolei w glowie.. po pierwsze nie masz nic ciekawszego do roboty tylko siedzenie na portalu babskich ?! moze przez to Twoje podejscie nie masz dziewczyny i tutaj tym sie zadowalasz ;d chlopaka w domu od 12 nie ma a ty o piwie piep**ysz.. Moze Ty z rana alkohol pijesz nie kazdy facet jest tak spragniony.. Ja rozumiem, ze facet faceta bd bronil ale nie probuj komus na chama wmowic jacy to wy swieci jestescie. A prawdziwy facet nigdy by kobiety nie sklamal.. wiesz w ogole cos o zwiazku ?! chyba nie bardzo ..

Gość atari zwei
widać nie chciał (bał się) powiedzieć. widać rwe..r dobrze myśli.

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
pfff :O on unosi się honorami i czuję, że on chce abym ja go przeprosiła (?) hahaahahhaa dzis o 11 miał rozmowe w sprawie pracy dzwonił wczesniej odebrałam bo w nocy go zlewałam i ani nie zaproponował spotkania ani nic:O jest 14 a on milczy.. myslalam ze juz w domu będzie :O i napisze z neta czy od matki ... a tu cisza... cvo jest dziwne.. bo tą prace ma miec niedaleko 15 min autobusem.. nie chce mi sie wierzyc ze 3 h rozmawia jak miał tylko pogadac chwile z gosciem co zna jego ojca i dzieki niemu ma ta prace:O .. i ta praca to jakies 8 km ode mnie, on mieszka 15 ode mnie.. po cichu liczyłam, ze moze wpadnie:O niedoczekanie... zobaczymy

Faceci sa zawzieci, przeciez wiesz.. nawet jak jest w domu to nie napisze bo czeka az Ty sie odezwiesz.. Ja z moim od 2dni sie nie widze i nie piszemy.. mamy takie ciche dni.. rok do tylu jeszcze pierwszy pisal itd. i wszystko bylo wporzadku ale teraz to nie napisze, ze cholere dopuki ja sie nie odezwe.. wiec jest cisza bo ja jestem nieugieta :P

Gość ehh faceci porazka
dosc typowe zachowanie jak na faceta, ja nie wiem skad sie u nich to bierze, ze mysla ze jak sklamia to lepiej na tym wyjda, ja mialam podobnie z moim dlugo uzeralam sie z nim zeby wreszcie zrozumial, ze jak chce isc do kolegi pogadac to lepiej zeby od razu to powiedzial, a nie wciskal kity o pomaganiu mamie, albo co lepsze w ogole sie nie odzywal i oswiadczal po fakcie ze byl u kolegi :O oni chyba za bardzo boja sie ze zrobimy im awanture i wola zrobic na co maja ochote i pozniej i tak wysluchac tej awantury niz uprzedzic:O

Ja mam na tyle dobrze, ze mojemu nie w glowie piwko, koledzy tylko praca, praca, praca i ja.. i do szczescia nic mu wiecej nie trzeba :) takze zdarzaja sie wyjatki ;p

Gość OSZUKIWANAAAAAAAA
zadzwoniłam do niego, w domu jest .. łaskawie miał sie odezwac. .. i pyta kiedy sie widzimy a ja ze nie chce go widziec i nara, rozłaczyłam sie ale mnie nerwy wzięły... kurwa a tydz temu za mna latał ja pierdole

Gość Zinnka
Niby nie chcesz z nim byc, a do niego wydzwaniasz.... Zastanow sie najpierw, czego naprawde chcesz. Skoro facet cie wkurza i masz dosc jego klamstw, to rozstan sie z nim i badz w tym konsekwentna.

A po co dzwonilas ? on tylko na to czekal !! sprobuj wytrzymac i nie oddzywaj sie przez dzien lub dwa !! jak kocha to gwarantuje - nie wytrzyma ! ewentualnie jak nie dasz rady to mozesz mu smsa napisac dlaczego tak psuje wasz zwiazek. Ze nie chcesz sie klocic bo nie potrzebne Ci to jest.. ze jestes szczesliwa,ze masz jego i to jest najwazniejsze, a nie stwarzanie sobie glupich problemow. I, ze dopuki tego niezrozumie to Ty nie chcesz z nim rozmawiac i go widziec.. a jezeli wkoncu to do niego potrze to niech sie odezwie bo Ty pierwsza napewno tego nie zrobisz.. i czekaj co Ci napisze..