Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnoooooogródd

Babka od polskiego powiedziała, że nie będzie omawiała wierszy homoseksualistów.

Polecane posty

Gość ciemnoooooogródd

Chodzę do LO i pierwsze co to babka powiedziała, że Białoszewskiego itp. omawiać nie będziemy, bo ona homoseksualizm uznaje za coś nienormalnego, więc jeżeli ktoś chce to musi sobie sam przeczytać i omówić. A ja powiedziałam, że sama jest dziwna i wylądowałam u dyrektora :( Teraz ona mnie gnębi i robi co lekcje wykład o szkodliwości homoseksualizmu :O A moje liceum nie jest katolickie, więc nie wiem o co chodzi, bo w gimnazjum wszystko omawialiśmy normalnie :O

Od kiedy nauczyciel ma prawo wyboru lektur - jest kanon i tyle. Więc niech jeszcze wywali Schulza, Witkacego i wielu, wielu innych:o

No to - konsekwentnie - nie powinniście absolutnie czytywać Platona ani zajmować się Sokratesem, z uwagi na promocję homoseksualizmu. Nawet "biblię" konserwatyzmu - "Umysł zamknięty" Blooma też należy omijać szerokim łukiem (Bloom był homoseksualistą, choć jednocześnie stawał w obronie wartości tradycyjnych).

Gość nikt sie we mnienie zakocha ;]
Słowacki Byron Gałczyński i Gomrbowicz kolejni geje że już o Homerze nie wspomniec haha :D nic nie omówicie!! najwyzej hujówki typu "GRANICA" alv nad niemnme

Gość ciemnoooooogródd
Właśnie nie omawiamy prawie niczego co tutaj napisaliśmy. Jedynie niektórych starożytnych pisarzy, ale ona mówiła, że to tylko plotki o tym homoseksualizmie. W ogóle jest strasznie religijna i mnie to wnerwia :O

Gość ciemnoooooogródd
miało byc "napisaliście"* :)

Bo widzisz, gdyby katolickie było one te liceum to by nikt nie robił halo z homoseksualizmu. Chyba wiesz jakie zapedy amaja księża i nikt na nich złego słowa nie mówi :classic_cool:

Gość ciemnoooooogródd
Sprawa niby była u dyrektora, że ona nie chce omawiać niektórych autorów, ale nikt nic jej nie zrobi, bo to jakaś jej rodzina założyła kiedyś tą szkołę i ma mocną pozycje. Bbka ma koło 50 i w tej samej szkole pracuje jej mąż, córka, dyrektor to jej siostrzeniec czy jakoś tak. A wiem, że inne nauczycielki sa normalne, a mi się jakaś święta męczennica trafiła :O