Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toniePRaWDAAAAA

To nie prawda ,że Polki sa święte - mieszkam w manchesterze i widze

Polecane posty

Gość toniePRaWDAAAAA

To nie jest smieszne... To jest ZALOSNE udaja ,ze facetow z polski nie znaja , ( nie wszystkie , poznalem kilka normalnych ) ale reszta? Koniecznie chce zlapac mea obcjokrajowca, rodowici brytyjczycy nie chca sie z polkami wiazac - wcale pracowite nie sa - kolejny mit , tylko wykorzystuja je i zostawiaja... Na poczatku bronilem je , ale teraz zaczalem sie z nimi zgadzac . Czasami wstyd mi ,ze pochodze z polszy :O I nie rozumiem tego fenomenu , w kraju normalne kobiety , szare myszki , niczym sie nie wyrozniajace , wyjada do obcego kraju i calkowicie sie zmieniaja... Gdybyscie slyszaly rozmowy o polkach , nie tylko o was , ukrainki to standard - bieda , litwinki sa podobne jak polki ...

Gość toniePRaWDAAAAA
obchodzi . chcialbym zmieniac swiat a widze ze to walka z wiatrakami . Przez takich jak ty ,obojetnych na wszystko tak to teraz wyglada... toleracja dla plrystutucji , rozwodow , kazdy teraz ma ''związek'' , 25 latka ma kilkanascie zwiazkow , w glowach sie poprzewracalo od dobrobytu ....

szczerze?? Ja też mieszkam za granicą, nie ważne gdzie. I po tym jak zachowują się panowie z Polski nie dziwię się, że Polki szukają facetów obcokrajowców. Nie oszukujmy się, ale Polacy za granicą to najczęściej słabo wykształceni, nie znający języka faceci, którzy uważają się przy tym za niewiadomo co. Głośni, nierzadko naćpani, podpici. Poza tym złą opinię robią nam właśnie Polacy. Taka prawda. A i znam wiele Polek z Brytyjczykami. I to, że nie są pracowite - proszę Cię. Pracują o wiele ciężej niż wielu Polaków

Gość w Zimbabwe używają tam-tamów
wystarczy nam święty Lech, papież JP2

Nie jestem obojetna na wszystko- po prostu nie interesuje sie kto z kim spi i nie mieszam sie w cusze zycie. Wydaje mi sie , ze Twoj problem tkwi w tym, ze owe Polki nie za zainteresowane TOBA.

Gość sloneczkooo22
jesli obracasz sie w towarzystwie polek ktore wyjechaly tam bo nie mogly znalezc tu pracy, bez zadnego wyksztalcenia, z malych miasteczek, nieobyte, nie znajace jezyka, to czego sie spodziewasz ? tak samo jest z polakami, malo ktory facet po zawodowce, ktory kladzie plytki w lazienkach brytyjczykow, jest interesujacym partnerem, niestety nie dziwie sie ze obcokrajowcy maja o nas zle zdanie, skoro wiekszosc osob tam mieszkajacych jest wlasnie takich :O

Gość oni mówią o nich
a nie o mnie. Nie biorę tego osobiście.